İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

linux kullanıyorum

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba linux server kullanıyorum root giriş vs herşeyim var serverda flash çalışabilmesi için ne kurmam gerek bi chat scripti varda sunucu ile bağlantı kurulamıyor diyor kesip atıyor yardımcı olabilirmisiniz

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Flash eklentileri için sunucuda herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok. Çalıştırmaya çalıştığınız script serverden ne istiyor ki bağlanamıyor? Konuyu biraz daha açabilirmisiniz.

Ayrınca dönen hata nedir onu paste ederseniz durum daha kolay anlaşılacaktır.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O scripti almak için o parayı vermemişseniz çalışmayacaktır zira o tip scriptler ken sunucularına bağlanıp activasyon işlemi yapıyor olabilirler.

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
para verilmedi ise buraya yazmazdık. o lisanslı dosyaları indirebilmek için para odendikten sonra user ve kullanıcı adı veriliyor ordan çekiliyor + .jar dosyaları 2 tane ayrı mail olarak geliyor.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Java multi-thread program with J2SDK 1.4.x under Solaris system

yukarıda yazan paket yüklümü servera ? freebsd ise sunucu tabanı çalışmaz diyor sitede.
ayrıca firewall yüklüyse ona göre ayarlar yapıldı mı?

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumdayim.net' Alıntı:
para verilmedi ise buraya yazmazdık. o lisanslı dosyaları indirebilmek için para odendikten sonra user ve kullanıcı adı veriliyor ordan çekiliyor + .jar dosyaları 2 tane ayrı mail olarak geliyor.

O zaman doğrudan aldığınız yere içinde server bilgilerinizin olduğu bir mail atın kesin yardım ederler. Hangi Linux dağıtımı olduğunu vs.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.