- Reaction score
- 0
Edit:Vit.com.tr den alınmıştır. Teşekkürler.
Merhabalar,
Öncelikle Kusura Bakmayın Hosting işini çok bilmediğimden Kararsız Kaldım O Yüzden İhtiyacım Olanı Yazayım Siz Derseniz Sizin İşinizi Bizim Şu resellerımız çözer Reseller Teklifinde, Yok Size VPS Lazım derseniz VPS teklifinde bulunabilirseniz Bende Ona Göre Bakacağım. Ödemelerimde Problem Çıkmaz.
Barındıracağım Siteler :
2 forum sitesi : 3000 ziyaretçili
2 WP sitesi : 1500 ziyaretçili
1 Video Sitesi : 100 ziyaretçili
3 tanede hitsiz site.
İstediklerim
Yedek Host Firması tarafından Alınırsa Sevinirim.
Hızlı Olursa Sevinirim.
Cpanel Yada Direct Admin Panel Olabilir.
Video Sitem için bazı özellikler gerekiyor iconv ve ioncube gibi özellikler.
Şu an sitelerimin Bulunduğu Yer Cpanel ve 4 Sitemin Taşınması İşlemi Var.
Yukarıdakiler Sitelerimin Şuanki Hitleri ve Ziyaretçi Sayısının Yükseleceğini Gözönünde Bulundurmak İsterim.
İçimi Dökme
Sitelerimde Hostla İlgili Problem Olursa Bana Çözüm üretirseniz Sevinirim. Örnek Olarak Daha Resellerimin 4 ayı var ama Forum Sitem ve WP sitem CPU aşımı yaptığı gerekçesiyle kapatıldı. Siteleri Kapatmayıp Durumu anlatıp VPS yapalım kalan ayları 1 aylık VPS ücreti sayalım gibi bir çözüm olabilirdi.
Kaldıki Vit.com.tr de 100 GB resellerim vardı 15.000 hiti oluyordu tık yoktu Ben Sadece BW ye bakıyordum.
Yani karşılıklı Anlayış ve Uzun Süreli Çalışalım isterim.
İlginize Teşekkür Ederim.
Merhabalar,
Öncelikle Kusura Bakmayın Hosting işini çok bilmediğimden Kararsız Kaldım O Yüzden İhtiyacım Olanı Yazayım Siz Derseniz Sizin İşinizi Bizim Şu resellerımız çözer Reseller Teklifinde, Yok Size VPS Lazım derseniz VPS teklifinde bulunabilirseniz Bende Ona Göre Bakacağım. Ödemelerimde Problem Çıkmaz.
Barındıracağım Siteler :
2 forum sitesi : 3000 ziyaretçili
2 WP sitesi : 1500 ziyaretçili
1 Video Sitesi : 100 ziyaretçili
3 tanede hitsiz site.
İstediklerim
Yedek Host Firması tarafından Alınırsa Sevinirim.
Hızlı Olursa Sevinirim.
Cpanel Yada Direct Admin Panel Olabilir.
Video Sitem için bazı özellikler gerekiyor iconv ve ioncube gibi özellikler.
Şu an sitelerimin Bulunduğu Yer Cpanel ve 4 Sitemin Taşınması İşlemi Var.
Yukarıdakiler Sitelerimin Şuanki Hitleri ve Ziyaretçi Sayısının Yükseleceğini Gözönünde Bulundurmak İsterim.
İçimi Dökme
Sitelerimde Hostla İlgili Problem Olursa Bana Çözüm üretirseniz Sevinirim. Örnek Olarak Daha Resellerimin 4 ayı var ama Forum Sitem ve WP sitem CPU aşımı yaptığı gerekçesiyle kapatıldı. Siteleri Kapatmayıp Durumu anlatıp VPS yapalım kalan ayları 1 aylık VPS ücreti sayalım gibi bir çözüm olabilirdi.
Kaldıki Vit.com.tr de 100 GB resellerim vardı 15.000 hiti oluyordu tık yoktu Ben Sadece BW ye bakıyordum.
Yani karşılıklı Anlayış ve Uzun Süreli Çalışalım isterim.
İlginize Teşekkür Ederim.