İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lisanslı vBulletin webmaster e-ticaret forumumuza ortak arıyorum.

Asuha

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Detaylı bilgi almak isteyenler ve ciddi ortak olabilecek şahıslar istanbulda ikamet ederse benim için daha iyidir.

En azından sıkı bir ortak ve dost olabiliriz , istanbul olması zorunlu değildir.

Ciddi kişiler özel mesaj atarlarsa telefon numaralarını msn adresini skype adresini vs görüşebiliriz.

Alacağım ortağı " BEDAVAYA " almıyorum bilginize sunarım. Sonra yok benim param yok bedavadan ortak olmak istiyorum vb gibi konular ile gelmeyiniz lütfen.

vBulletin lisansını almak için sonuçta bir ücret ödüyoruz ve daha 1 ay bile olmadı dekont vb gibi herşey duruyor forumumuz açık henüz reklam yapmadık tasarım herşey tamamlandı Rank sistemi e-ticaret eklentileri ünvanlar vs eklendi yenileri tekrar tasarlanıyor.

İndeks tasarımımız ve maskotumuz herşey tamamlandı.

Sadece ciddi %50 GELİR ortağı ve forum ortağına ihtiyacım var.

Cemg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam olarak istediğinizi PM ile bildirimisiniz ?

Şartlar nedir ? Nekadar gelir hedefleniyor ? Vs.

wade06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Daha önce bir webmaster forumunda(TR'nin en büyük 3 forumundan birisi) Süper modluk yapmıstım.Çoğu kategoride bilgim var.Lisans ücretini istemen normal tabi . Üniversiteye bu yıl yerleştim ve ailemin yanındayım.Bunu dememin sebebi katkı kredisinin hiçbir kesintiye ugramadan direk bana kalması .Kısacası ortak olarak alırsan eğer gereken ödemeyi sana ocağın 7'sinde yapabilirim.Tam böyle bir forum arıyorum bir düşün derim hocam ... Ankarada oturuyorum bu arada...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.