İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

listelemede hata

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, bi sıkıntım var gunlerdır çözemedım php bilgimde oldukça az bana yardım edermisiniz durum şundan ibaret
mysql de 2 tablo var hesap ve odemeler, 2 tabloyu 1 sorguda hesap_ozelkod ve odeme_ozel_kod ' u eşleştirerek birleştirdim, ancak sorun şu ki hesaplar tablosunda birden fazla kayıt var diyelim ve odemeler tablosunda sadece aynı özel kodda 1 kayıt var diyelim kullandığım kod odemeler tablosundaki kaydı hesap tablosundaki kayıt kadar tekrar ederek ekrana basıyor kodum aşşağıda buna nasıl bir koşul belirtilmeli eğer odemeler tablosunda aynı özel kodda 1 kayıt varsa sadece ekrana o kaydı basacak şekilde.
PHP:
<?php 
require_once('Connections/db_baglan.php');
$kod = $_GET["getir"];
$sql = "SELECT hesap.hesap_ozelkod, hesap.hesap_aciklama, odemeler.odeme_aciklama, hesap.hesap_ozelkod FROM hesap INNER JOIN odemeler ON hesap.hesap_ozelkod = odemeler.odeme_ozel_kod where odemeler.odeme_ozel_kod='$kod' ORDER BY hesap_tarih";
$res = mysql_query($sql);

if(mysql_num_rows($res)!=0)
{
    while($oku = mysql_fetch_object($res))
     {

echo "Miktar ".$oku->hesap_aciklama."<br> Ödeme Açıklama".$oku->odeme_aciklama."<br>"; 

}

}else{

echo "Hic Satış Yapılmamış!";
}
mysql_close($conn);

?>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.