İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lnikworth ödeme yapıyor

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun kardes.Pek Önem Vermemiştim Ama ödemede sorun olmuyor galiba

S

SaveTargetUs

Misafir
saol arkadaş sponsoru deneyip bizimle paylaştığın için. para para para. bende geliyom :)

G

guajira

Misafir
Ne demek. Yardımlaşmak iyidir. Ödeme de kesinlikle bi sorun olmadı. Şimdiye kadar çalıştığım sponsorlar arasında en hızlı ödeyeni.

G

guajira

Misafir
Aforizmalar' Alıntı:
getiri bakımından önerir misin peki ?

Google ya da Sedo gibi siteniz için ana gelir kaynağı olamaz elbette. Ama bu 2 sine ek olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bende ödeme aldım. Ama 150 dolardan sadece 60 doalrı atmışlar. Sanırım geri kalanı gelecek ay atacaklar. Togan kardeş nerelerdesin? Görüşemiyoruz!

G

guajira

Misafir
123mp3' Alıntı:
ya bende ödeme aldım. Ama 150 dolardan sadece 60 doalrı atmışlar. Sanırım geri kalanı gelecek ay atacaklar. Togan kardeş nerelerdesin? Görüşemiyoruz!

Olay şu kardeş. Kimi sponsorlar ayın 1 inde link verme işlemini 1 ay daha uzatıyorlar. 150$ ın içinde o parada var sanırım. mesela bana ödenen para dışında link worth hesabımda 35$ daha var. yani sponsorların linkini bu ay da yayınlayacam.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaw bu ikimizede link veren sponsor aynı. Ama ben adama hit göndermede ilk 10 arasındayım! Acaba fiyatımı artırsam ne?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.