Photoshop'da hazır simgenin yanına iki satır yazı yazınca logo mu yaptım oluyor? Photoshop'da yazı yazmayı öğrenen herkes başlık açsa forumun hali duman olur.
Photoshop'da hazır simgenin yanına iki satır yazı yazınca logo mu yaptım oluyor? Photoshop'da yazı yazmayı öğrenen herkes başlık açsa forumun hali duman olur.
Logo yapmak ayrı bi olaydır. İlla şahşahlı olması gerekmiyor. Hatta olabildiğince basit olmalı..
Büyük markaların logolarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..
Logo yapmak ayrı bi olaydır. İlla şahşahlı olması gerekmiyor. Hatta olabildiğince basit olmalı..
Büyük markaların logolarına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız..
Ya bi git kumda oyna sen.
Şu photoshop daki hazır simgeyi gösterebilirsen sevinirim boşa uğraştığım için kendime bi kızıyım.
Ekleme:
Gerekli cevabı vermişsiniz hocam ama böyle hazımsız insanlara kendimi tutamıyorum.
Şu an kulandığım pc'de Photoshop olmadığı için hemen bir Google araması yaptım.
Şok şok şok! http://www.adobetutorialz.com/content_images/AdobePhotoshop/ART-D/tutorial268/38.jpg
Neyse, Photoshop'da T simgesine tıklayarak yazı yazmayı öğrendiğine sevindim. Ama bu forumda senin gibi çoluk çocuk temizlendiği zaman forum çok daha kaliteli bir yer haline gelecek.
Hakaretlerine tabi ki cevap vermeyeceğim. Bahsettiğin sitedeki logo, Photoshop'da default bulunan taç'ın gradient v.s eklenmiş halidir.
Ya bi git kumda oyna sen.
Şu an kulandığım pc'de Photoshop olmadığı için hemen bir Google araması yaptım.
Şok şok şok! http://www.adobetutorialz.com/content_images/AdobePhotoshop/ART-D/tutorial268/38.jpg
Neyse, Photoshop'da T simgesine tıklayarak yazı yazmayı öğrendiğine sevindim. Ama bu forumda senin gibi çoluk çocuk temizlendiği zaman forum çok daha kaliteli bir yer haline gelecek.
Konuyu takip ediyorum. Biraz daha konu dışına çıkıp hakaret içeren cümleler kurarsanız konuyu kilitlemek , hatta bazı arkadaslarımızı da 3 gunlugune yasaklamak zorunda kalacağım.
Bu yazımı dikkate alırsanız sevinirim.
Photoshop'u çok iyi kullanabilmek ile logo yapmak ayrı şeylerdir.
Takmışsın taca, tamam al senin olsun kral sen ol.
Sana örneklerle izah ediyim, belki kafana sokabilirim logo kavramını:
Konuyu takip ediyorum. Biraz daha konu dışına çıkıp hakaret içeren cümleler kurarsanız konuyu kilitlemek , hatta bazı arkadaslarımızı da 3 gunlugune yasaklamak zorunda kalacağım.
Bu yazımı dikkate alırsanız sevinirim.
Haklısınız. Disiplininizi beğendim. :harika: Ama moderatörlüğünüzün ilk günlerinde bu kadar sert ve otoriter çıkışlar yapmayın; stratejik bi öneri..
sadeceprn haklı hazır bir tac koyup yanına yazı yazmışsın nasıl bir yorum bekliyorsun ki.Zaten rolexin logosuna benzediğinden kullanım risklidirde.