İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

LOGO SİTESİ YAPTIM FAKAT BİR SORUNUM VAR

THYPHON

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
MERHABALAR ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER DİLERİM ÖNCELİKLE SİZLERE.

BEN BİR BLOG SİTESİ AÇTIM BLOGGERDEN YAPTIĞIM LOGOLARI SİTEME ATIYORUM VE İSTEYENLERE LOGODAKİ YAZI KISMINI DEĞİŞTİRİP ONUN İSTEDİĞİ YAZIYI YAZIP GÖNDERİYORUM.YANİ GÖNDERECEĞİM İNŞALLAH DAHA YENİ AÇTIM :)

FAKAT BU YOL ÇOK UZUN OLUYOR ZİYARETÇİLER BEKLEMEK İSTEMİYOR O YÜZDEN BAŞKA SİTELERE BAKIYOR SİTEMDEN ÇIKIYORLAR :/

BÖYLE BİR SİSTEM YAPABİLİRMİYİM BENİ AŞARMI BİLGİ VERİRMİSİNİZ ACABA?

BEN LOGOMU KOYUCAM BİR YAZI YERİ OLACAK ORAYA YAZDIĞI YAZI BENİM LOGOMDAKİ YAZIYLA DEĞİŞECEK BAYA ZOR BİRŞEY AMA OLABİLİRMİ ACABA BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu dediğin php ile yapılır resimlere yazı yazılıyordu bişey vardı bulurumsam dener atarım

snnkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bahsettiğin şekilde birşey bende görmüştüm 4-5 yıl önce, benzeri olay olduğuna göre senin istediğin şekilde de olur mutlaka. senide aşmaz zaten, iyi bir fikir.

Eğer yine denk gelirsem yazarım sana.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5