İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Logo Tasarımı|Web Sitesi Yapımı|Kelepir Tasarımlar|

batuhankaralar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ÇOK UCUZA LOGO&WEB SİTESİ&BASILI İŞLERİNİZ YAPILIR​

Amatör Logo: 5$
Profesyonel Logo: 20$'dan başlayan fiyatlarla...
Domain Dahil Web Sitesi: 99 TL
Subdomain Web Sitesi: 40 TL
E-Ticaret Web Sitesi: PM ATIN
Kartvizit,broşür vb: PM ATINIZ
İSTEĞE ÖZEL FACEBOOK SAYFA RESMİ DE YAPILIR
...

DETAYLAR İÇİN PM ATINIZ...

Her türlü soru ve işleriniz için; Konu altından, PM yoluyla veya Mail adresimle iletişime geçebilirsiniz.
Ödeme işlemini, iş öncesi %50, teslimde %50 olarak alıyorum.
Yapılan ilk çalışmayı beğenmediğiniz takdirde size revizyon veya +2 çalışma sunmayı öneriyorum (Logo tasarımı için)
Ödeme şekilleri : İş Bankası - Yapı Kredi Bankası - Paypal

Web sitesi fiyat konusunda kesin bir şablon yoktur.Lütfen fiyat için iletişime geçiniz.
Msn: [email protected]

batuhankaralar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir pm isteyen bile yok ha,moderatörlerden konumun kapatılmasını rica ediyorum.Hiç müşterim yok zaten,bu konuya da gerek yok bence...

König

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vodofon veya türkcell kabul ise alırım ben bir tane logo hocam teşekkürler

sarp159

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence daha orjinal işler yapmaya çalışın.Hazır tasarımlar her zaman dejevantajdır.Kullandığınız AAA logo programı ile daha orjinal işler çıkarabilirsiniz.

batuhankaralar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence daha orjinal işler yapmaya çalışın.Hazır tasarımlar her zaman dejevantajdır.Kullandığınız AAA logo programı ile daha orjinal işler çıkarabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim.Zaten bu koyduğum referanslar yaptığım işlerin kalitesinin %1'i bile değildir.Şu anda Photoshop CS5 derslerine katılıyorum,en kısa zamanda daha güzel logolar çıkaracağımdan emin olunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.