İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Logo tasarımlarınız itina ile yapılır.

Umut Yavuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 Liraya logo tasarımlarınız yapılır, iş alındıktan 30 dakika sonra teslim edilir
ve alınan işin psd dosyası'da satış gerçekleştirilen kişiye verilir. Şahsın
logoyu beğenmemesi durumunda, şahsa 2.bir logo ücretsiz şekilde yapılır.

Ödeme yolları : Avea TL & Paypal

Referanslar ;
23804057.png
23804069.png

23804089.png
23804107.png

23813189.png
23813212.png

okank.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaş benim dememiş zaten. Hayır demiş "- Çizimler sizin mi ? " sorusuna baltalama yapmayınız . Tekrarlanması halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Baltalamak mı ??? Yahu tasarım bölümüne bir göz at derim forumda bu işi hakkıyla yapanları görceksin onlara saygısızlık etme bari.Bizde okuduk mesajını, bu konuda(ilk mesajda) belirtilmiş mi yok kaynak verilmiş mi yok.Bu forumda hazır çalışmalar para karşılıgı yapılıyo buna kimsenin sesi çıkmıyo ayrıca yetkilimisiniz degilmisiniz onuda bilmiyorum ki yetkiliyseniz durum daha vahim yetkili biri görüp ses çıkarmıyo ee o zaman banlansamda pek bişey kaybetmem heralde.(eger hala kilitlenmiyosa)

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Baltalamak mı ??? Yahu tasarım bölümüne bir göz at derim forumda bu işi hakkıyla yapanları görceksin onlara saygısızlık etme bari.Bizde okuduk mesajını, bu konuda(ilk mesajda) belirtilmiş mi yok kaynak verilmiş mi yok.Bu forumda hazır çalışmalar para karşılıgı yapılıyo buna kimsenin sesi çıkmıyo ayrıca yetkilimisiniz degilmisiniz onuda bilmiyorum ki yetkiliyseniz durum daha vahim yetkili biri görüp ses çıkarmıyo ee o zaman banlansamda pek bişey kaybetmem heralde.(eger hala kilitlenmiyosa)

Öncelikle lütfen gerilmeyin.Forum kurallarımız gereğince , arkadaş ben yaptım hepsi benim demediği sürece isterse 2. postunda isterse 5. sayfada paylaşır. Forum kurallarını okuduyasanız(okumanızı tavsiye ederim) , forum kuralları gereğince buna karışma yetkimiz yoktur. Zorunluluk getirilmemiştir.
Son olarakta ben yetkiliyim . Forum kuralları ve moderasyon bilgim var.Merak etmeyin.Bu kişinin tercihidir isterse logo 50 tl der. Editlediğini belirtir. İSteyende alır. Bunu kilitlememiz için yeterli bir neden yoktur.
İyi Forumlar.
Oğuzhan BAYSAL

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Sadece hazır çizimler olduğunu belirttiği için konu baltaladı diyerekten üyelere cezai işlem uygulanmaz sanırım. Arkadaş hazır çizimler kullansada logolara güzellik katmış, iyi olmuş. :)
Hayırlı işler dilerim.

nukeremo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu kadar tartışamaya, gerilime neden olan şey arkadaşın konuda bunu belirtmeyip satışa devam etmesidir.

Gerçi neyi ne kadar belirtiyor olursa olsun hiçbir zaman free bir materyal ücrete tabi tutup satılamaz bu belki forum kuralların geçmiyor olsa da etik bir davranış değil Yönetici (!) arkadaşlardan konuya müdahale etmesini istiyorum...

Herkese kolay gelsin...

Evan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nukeremo olaya bir de şu açıdan bak, ücretsiz yayınlanan bu dökümanları en ufak şekilde PhotoShop bilmeyen arkadaşlar çok düşük bir ücretle kendilerine göre editlenmişini teslim alıyorlar. Aslında paylaşım ruhu için bu editlere ücret bile alınmaz fakat arkadaş almayı uygun görmüş.

okank.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle lütfen gerilmeyin.Forum kurallarımız gereğince , arkadaş ben yaptım hepsi benim demediği sürece isterse 2. postunda isterse 5. sayfada paylaşır. Forum kurallarını okuduyasanız(okumanızı tavsiye ederim) , forum kuralları gereğince buna karışma yetkimiz yoktur. Zorunluluk getirilmemiştir.
Son olarakta ben yetkiliyim . Forum kuralları ve moderasyon bilgim var.Merak etmeyin.Bu kişinin tercihidir isterse logo 50 tl der. Editlediğini belirtir. İSteyende alır. Bunu kilitlememiz için yeterli bir neden yoktur.
İyi Forumlar.
Oğuzhan BAYSAL

Forum kurallarında tasarımlara dair hiç bişey geçmeyip ücretli tasarım bölümü açılıyo(dikkat) ve bu bölümde hazır tasarımlar 5 Tl ye satılıyo buna hiç kimsenin sesi çıkmıyo öbür tarafta üyenin biri herkese ücretsiz logo yapmaya kalkıyo logo alışveriş piyasasının sarsılmaması için konuya müdahale ediliyo.Peki o kişinin konusuna yapılan müdahale forum kurallarında geçiyomu Hayır. Çelişiyosunuz belirteyim.Ayrıca bu olay logo alışveriş piyasasının sarsılmasına neden olmicakmı ? Asıl bu konuya müdahale edilmezse iyinet için tasarım bölümünün çöküşü izleriz hep beraber.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.