- Reaction score
- 0
fikirleriniz, komplo iddialarınız buyurun topic sizin
pigeon' Alıntı:? işareti aslında bellidir. ancak şu an için gerek yoktur zira bürokrasiden, medyaya ve ekonomiye her yer ellerindedir.. arada kamuoyu yoklamaları yapmaktadırlar ( metal fırtına gibi ) ancak Türkiye diğer ülkelere yapısı bakımından benzemez. İran da keza benzemez.. bizi işgale göt ister.. 15 milyon asker ister!!
? işareti ise gerektiği ve şartlar elverdiği zaman kullanılmak üzere saklanmaktadır !!!
pigeon' Alıntı:bize mi diyorsun bunu. biz ki 30 bin evladını teröre kurban vermiş insanlarız..
olayları iyi irdeleyin!
başka birşey yazmaya gerek duymuyorum sana!
crawler' Alıntı:Irak ve Türkiyeyi ayırın ilk olarak. Irak 40 yıllık geçmişi olan toplama bir ülkedir. Türkiye ise binlerce yıllık bir ırktır. Fakat cok oyunlar dönüyor , belli olmaz ne olacağı. Ben şahsen elimden geleni yaparım , elimden gelmediğimi yapmaya çalışırım her türlü.
baybars' Alıntı:Öncelikle adı terörde olsa, başka bir şeyde olsa masum siviller üzerinde eylem yapılması ne dinlerin misyonuna, ne insanlığa nede vicdana sığmayan bir davranış biçimdir arkadaşlar. Kim tarafından yapılırsa yapılsın bu tür eylemler insanlık adına utanç verici bir durumdur. Ölenlere Allahtan Rahmet Diliyorum.
Hal böyle iken mesajlaranızı üzülerek okuyorum, neredeyse iyi olmuş diyecek kadar kötü bir milletin mi evlatlarıyız biz? Nerde Kut Gazisi Halil Paşa'nın İngiliz Komutan karşısındaki Türke yakışır davranışı? Milliyetçilik nidaları atarak bir diğer ırktan üstün olunmaz arkadaşlar. Gerçek milliyetçilik bu olmasa gerek.
Konu ilgili yorumuma gelince; Bir arkadaşımız bir gün önce yapsalardı çok kalabalık vardı demiş...... Teröristler olimpiyatlar için için toplanan kalabalık üzerinde eylem yapamazlar. Neden yapamazlara gelince; Onları besleyenler izin vermez buna, çünkü terörde satrança benzer hamle yaparsınız yanıt alırsınız. Terör eylemleri ses getirmek için düzenlenir katliam için değil. O nedenle tespiti iyi yapmak gerekir. Terörmü? Servis işimi?
Olimpiyatlar ile ilgisi yok ama G8 toplantısı ile ilgisi kesin var... Ama Türk medyası ve dünya medyası haberleri bir gün önceki olimpiyat sevinci ingilizlerin kusraklarında kaldı diye veriyor....