İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lösemili Çocuklar İçin Duyarlı Webmasterlar aranıyor

serquat

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
245
Reaction score
0
Lösemili çocuklar yararına feshanede kermes düzenleneceik ben tüm sitelerime ekledim sizden ricam yer varsa sitesinizin bir kısmına eklemeniz veya haber yapmanız

Hazırladığım resimler
lose.jpg


losevmini.gif


açıklama

Sakarya’daki lösemili çocuklar ve ailelerine yardım etmek amacıyla 2003 yılında kurulan LÖSDER İl sınırlarını aştı. Başarılı çalışmalarıyla her zaman gündemde kalan dernek, İstanbul’da şube açmaya hazırlanıyor.


Feshane’de muhteşem organizasyon Lösder ve Kadınlar Klübü Sitesi ile ortaklaşa yapılacak olan bir organizasyon da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş Tesisleri’ne bağlı olan Feshane’de gerçekleştirilecek.25-26 27 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ve Türkiye’nin her yerinden davet edilen kadınlar, burada bir araya gelip dev bir kermese imza atacaklar. Tiyatro gösterisinin yanısıra Hüner Coşkuner’in de sahne alacağı Feshane etkinliklerinin gelirinin büyük bir bölümü ilik bankasına ayrılacak. Toplanan gelirin küçük bir kısmı da Lösder’e bağışlanacağı kaydedildi. Beltur A.Ş Satış-pazarlama sorumlusu Bayram Duman da Lösder gibi değerli bir kuruluşa yardım etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek Nihal Akar’a teşekkür etti.



Kadınlar Klübü Sitesi’ adıyla kurulan ve Türkiye’de yaklaşık 45 bin’den fazla üyesi bulunan bu gurup, Sakarya’daki Lösder’in faaliyetlerini yakından izleyip onlara tam destek veriyor. Kulüp üyesi Banu Göral da Lösder’e güvendiklerini belirterek Lösemili çocuklara yardım adı altında birtakım vakıflar bizleri ilgilendirmiyor. Onlar lösemililer için bir çivi çakmış değiller. Lösder’le tanışmamız internet üzerinden oldu ve derhal kendilerini aradık. Şu an onlarla bir araya gelmenin ve İstanbul şubesinin açılması için fikir alışverişinde bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz ‘’dedi.
 

leMAN

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2008
Mesajlar
67
Reaction score
1
Kulüp üyesi Banu Göral da Lösder’e güvendiklerini belirterek Lösemili çocuklara yardım adı altında birtakım vakıflar bizleri ilgilendirmiyor. Onlar lösemililer için bir çivi çakmış değiller. dedi.

yardım istemeni anlarımda, başkalarını neden kötülersinki
icon8.gif
 

serquat

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2006
Mesajlar
245
Reaction score
0
dernekle veya yazının içeriğiyle bir alakam yok eşimin üye olduğu büyük bir forumda bu kermesle ilgili kampanya başlatıldı eşimden benden rica etti kendi siteme koymak için yaptığım resimleri burada paylaştım orada bir tatışma ortmanın geçmesine bende üzüldüm ama ortada tartışma ortamından daha mühim bir konu var oraraya takılıp kalmamak gerekiyor bence

katılan arakdaşlara teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst