İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

LUNAEMAILS- PAID EMAILS......

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
:) şu gavurun parasını alalım olayı çokkomiğime gitti.
sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün Aynalı......

A

aynalitahir111

Misafir
evet kapitulasyonlari vermeye basladiktan bu yana gavur bize her firsatta yapacagini yapti. kucuk bir nebze de olsa biz de onlarin parasini boyle almaliyiz

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yaw gavurdan öcümüzü netten değilde daha kaliteli işlerde alsak. geçen gün nette dolaşırken bir ülke ismine rastladım: Montenegro . Bu ülke eskiden yugoslavya ya bağlıymış şimdi bağımsız. Adamlar avrupanın parasını ellerinde tutmak için ülkeyi serbest ekonomi bölgesi haline getiriyorlar. offshore şirketlere her türlü kolaylığı sağlıyorlar. ayrı yeten turizm konusundada atağa geçmek üzereler. buradan çıkaracağımız sonuç şu: baştakiler bi şeyler yapmaya karar vermeli ondan sonrası bize düşer tabi ki gerek kalırsa.

A

aynalitahir111

Misafir
tr.st' Alıntı:
yaw gavurdan öcümüzü netten değilde daha kaliteli işlerde alsak. geçen gün nette dolaşırken bir ülke ismine rastladım: Montenegro . Bu ülke eskiden yugoslavya ya bağlıymış şimdi bağımsız. Adamlar avrupanın parasını ellerinde tutmak için ülkeyi serbest ekonomi bölgesi haline getiriyorlar. offshore şirketlere her türlü kolaylığı sağlıyorlar. ayrı yeten turizm konusundada atağa geçmek üzereler. buradan çıkaracağımız sonuç şu: baştakiler bi şeyler yapmaya karar vermeli ondan sonrası bize düşer tabi ki gerek kalırsa.

yeten turizm nedir?

A

aynalitahir111

Misafir
ben iste boyle ara sira guncellemek icin yazarim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.