İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen herkes adam olsun artık, lütfen ya...

krmckr61

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu forumdan iş aldığım kaç kişi varsa hepsi iş sonunda yada iş bitmeden bozuk attı. Hepsine hakkımı haram ediyorum. İnsanda biraz gurur biraz onur olur bir dahada freelance iş yapmıyorum.

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
haklısın. piyasa çapulcu dolmuş.

Allah kolaylık versin.

krmckr61

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır adamla anlaşıyorum öndeden söylüyrum paramı almadan göndermem diye iş bitince ********lik yapıyor. nasılsa ona dokunan bişey yok, benim zamanım boşa giden.

BlackFeed

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
bu işin en güzel yanı yazılımcı isen yazılımı isteyen kişi ayağına gelmesedir.yada forum adminleri bir ödeme kanalı yaratacak bunun sayesinde kimse dolandırılmayacak bu kadar basit

krmckr61

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu işin en güzel yanı yazılımcı isen yazılımı isteyen kişi ayağına gelmesedir.yada forum adminleri bir ödeme kanalı yaratacak bunun sayesinde kimse dolandırılmayacak bu kadar basit

aynen öyle kardeşim. güvenli ödeme olucak. Adam parayı siteye yatıracak ve programcıya mesaj gelicek paranız siteye yatmıştır diye sonra programı vericek siteden alıcak parasını.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.