İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

lütfen yardım edin

askinaciyuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sitemizin domanini isimtecilden aldık daha sonra host ile ilgili sorunlar olunca bugun isimtecilden linux host aldık ve dns yonlendirmeleri felan yaptık ftp den dosyaları yükledik ama siteye tıkladıgımızda site acılmıyor ve bir dosya indiriyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltilir baklam için site adresi www.emlak328.com

askinaciyuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekrar siteye girmeyi deniyorum ve bilgisayara bir dosya iniyor site acılmıyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
sende bi sorun olabilir veya tarayıcının kıllığı olabilir, tarayıcı değiştir bi dene bakalım
ayrıca dosyanın adı index ile mi başlıyor baksana bi

askinaciyuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dediginizi yaptım ve ie dede denedim normalde google chome kulanıyordum ama ondada durum aynı inen dosyanın adı indir yazıyor ve yanında numara her girmemde indiriyor ve yanında artarak rakam yazıyor indir1 indir2 ..... diye devam ediyor bu bizim site dışında diğer her site acılıyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
daha önce de birinin başına gelmişti ama nasıl çözüyorduk bilmiyorum, godamanlar baksın derim:p

askinaciyuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yardımlarınız için çok teşekkür ederim inş yardımcı olucak biri cıkar sabahtan berli düzeltemedim gitti şimdi bir arkadaşa baktırdım siteye onda da durum aynı bir dosya inıyor ama acılmıyor site sizde acılıyor ve calışıyormu

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
evet site bende açık inen birşey yok
adszwf.png

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bende düzgün açıldı ama o şarkıyı koymasan iyiymiş olmamış hiç

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Site bende de açılmıyor ve konuyu açan arkadaşın dediği gibi bir dosyayı bilgisayara kaydetmek istiyor.

askinaciyuzu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet durum hala aynı denedim denedim ama olmadı inş çözümü bilen biri cıkar

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Bende de bir dosya inmeye çalışıyor, merak ettim kimimiz de açılıp kimimiz de açılmama sebebi nedir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5