İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen Yardım

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.inanilmaz.org u aldım dün sizce iş yaparmı domain çok hoşuma gitti içerik hakkında düşünüyorum ilk aşamada inanılmaz olaylarla ilgili videolar efsaneler hikayeler vb gibi şeylerle ilgili bir site düşündüm..Ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düşüncen güzel ilginç şeyleri koyarsan ve güzel dizayn edersen olur...

önemli olan konu ve projen zaten... domain klkklklk.org ta olsa konun ve siten güzel ise seni muhakkak keşfederler...

güzel içerik ve güzel dizayn iş görür...

hayaletler ile başlıyabilirsin ilginç olaylara... yabancı kaynaklarda bir çok hayalet fotoğrafı ve makaleleri bulabilirsin...

daha sonra seri cinayetler ve azılı katiller ile ilgili bi kısımda oluşturabilirsin...

videolar-makaleler ve fotoğraflarla güzel bi yer olur... iyi çalışmalar kolay gelsin...

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok teşekkürler güzel fikirlerin için bak o cinayetler seri katiller falan hiç aklıma gelmemişti oda çok iyi bi fikir.
ya düşüncem joomla kurup güzelbir tema hazırlayıp portal tarzında yapmak

A

Airborne

Misafir
joomla ile yaparsan tutulmaz. Daha orijinal birsey olursa kisa zamanda yükselebilirsin

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anladım ama nasıl orjinal birşey fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar örnek site script vb :(

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence joomla yerine nuke kullan. Hem temasını falan daha iyi yapabilirsin.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akon, programlama bilgin varsa basitinden kendi yazmani tavsiye ederim, sakin nuke le falan yapma, emin ol tutmaz, fikir ve projen de bosa gider.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlıyorum ama konuda hiçbir bilgim yok keşke olsaydı çok isterdim kendim yapmayı. şimdilik gözümde en uygun joomla geliyor nuke yi sevmiyiyorum yani bi türlü ısınamadım bu ikisi dışında varmı bi fikriniz bu arada tekrardan çok teşekkürler güzel fikirleriniz için

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilginç resimler bulabilirsin.

ne biliyim ilginç insanlar, ilginç böcekler, ilginç haberler, ilginç .............

enteresan yani . olay budur :)

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok kanki öyle yapcam ilginç videolar hikayeler resimler olaylar ufo vb birde tr de olan inanılmaz olayları eklicem mesela memet ali erbil :) gamze özçelik vb gibi tabi videoları hariç :) ama kullanacağım php scripti seçemedim en büyük sorun o 0 dan yazma şansım yok parada yok

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yokmu arkadaşlar güzel bir script önerisi yoksa joomla ile yapacağım

B

bizimforum.org

Misafir
Ziyaretcilerin'de etkili katılımı olsun diyorsan forum scripti üzerine'de kurabilirsin..

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ziyaretçilerin çok katılmasını istemiyorum sadece bi bölüme kendi başlarından geçenleri yazabilirler forum kurmak istemiyorum :( bi karar veremedim:) çok saolu nbu arada arkadaşlar peki en iyi hangi blog gider buna

B

bedafocb

Misafir
blog kuracaksan herkesin kullandığı wordpress var kullanımı basit ve TR desteği var...

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ok bi bakayım ozaman ya blog yada joomla çok saol

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.