Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

lütfen yardım

Y

Yamaha

Misafir
arkadaslar dolandırıldım ve sadece beni dolandıran sahsın ismi soyismi var elimde isim soy isimle ev adresini nasıl bulabilirim bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Y

Yamaha

Misafir
yok polise verip mahkeme koselerinde surunmek istemiyorum bana kendi lazim bulabilirmiyim isim soy isimden bulabilirsem nasıl bulabilirim ?

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
domain'i varsa bi whois çek başka domainlerine ulaş onların birinden birinde kesin adresi vardır.

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internet ile ilgili bir dolandırıcılık ise adamın adı google de kesin vardır bu işe uğraştığı için. ya da 118 den falan bak. kesin bulursun ama

Y

Yamaha

Misafir
yorumlar icin teşekkürler ancak bu puştun domaini felan yok elimde sadece ismi soy ismi var

N

NRT

Misafir
Kadeş cumhuriyet başsavcılıgına ver bildigim kadarı ile avukat gerekmiyor ;)

Ama 2-3 ay bekliyebilirsin. Tabi bunun için kişinin ad soyad,şehir,telefon ve adres bilgileri olması gerekli. Adres olmuyabilir ama onun adresini bulunması gerekecek bir bilgi gerekli.

bu arada savcı cagırdıgında gitmezse ne mi olur. Eger 3-4 ay ceza yerse devlet onu aramaz bir resmi işte veya sıradan bir nüfüs cüzdanı kontrolunde alırlar ceza evine götürürler yani sonuna kadar arayın hakkınızı.