İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

lütfen yardım:(

• Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Misafir
öncelikle merhaba.üye olmaya çalıştım yalnız davetiyem olmadığı için foruma üye olamadım.Googleda tararken buldum forumu.oldukça faydalı oldu.abartısız söylüyorum saatlerce kalkamadım başından.ne arasan var.neyse sorunuma gelmek istiyorum.bundan iki yıl kadar önce bir site yaptırdım.bir seneye yakın işletmeye çalıştım ancak beklediğim şekilde olmadı.kapattım.yani netten iş yapmayı bıraktım.hostu da ödemedim tekrardan.site yayından kalktı.şimdi tekrar sitemi açmak istiyorum ancak ne yapmam gerekiyor?hostingi sağlayan firmaya ödeme yapsak açılır mı teknik olarak mümkün mü?iki tane webmastera yaptırmıştım siteyi.bu sitenin bilgileri hala ellerinde midir?yani teknik olarak bir buçuk yıldır kapalı kalan sitemi tekrar açmam mümkün mü?domain boşta şuanda az önce sorguladım.tekrar alabiliriz.hostu da yeniden ödersek açılır mı sitem?hostu sağlayan firmada mıdır bilgiler yoksa webmasterlarda mıdır?lütfen yardımcı olun.çok teşekkür ediyorum.

MadLuck

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domain boştaysa hemen tescil ederek başlayabilirsiniz. hostingi de aynı yerden almanıza gerek yok herhangi bir firmadan alabilirsiniz. detaylı bilgi isterseniz : [email protected] :)

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle domaini al, önceki hosting firman verilerini büyük ihtimal silmiştir, sitenin yedeyi yaptırdığın webmasterda bulunuyordur, ondan temin edebilirsin.kolaygelsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.