İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

M2Host kesinlikle uzak durun

netkopuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3 gün önce m2host.com dan 3 aylık reseller paketini aldım. 21 dolara sınırsız alan ve band verdiklerini yazıyordu, 25 tane domain ekleniyor yazıyordu. Bende nasıl bir firma deneyeyim diye aldım. Forumlarda firma ile ilgili yeterli bir yazı bulamadım ama aramalarda üst sıralardaydı. Alacağım gün bilet açtım ve bir kaç soru sordum, bir saat içinde cevap geldi. Bende satın aldım. Sonra bana bir ip adresi verdiler kullanacağım. Bu ip adresi yıllardır çalıştığım hostdime ın iplerine benziyordu. ip adresini whois de arattım. Çıkan sonuçlarda ipnin hostdime da olduğunu anladım. Yani büyük ihtimalle M2host hostdime ın datacenterında barınıyor. Gönderilen bilgilerle birkaç sitemi yükleyeyim dedim, açtım ftp de sorun var 5 dosya yüklüyor 2 tane yüklemiyor hata kısmına atıyor falan. Sinirlendim ve geri iade istedim. Geri ödeme garantisi yazdığı için almıştım zaten. 3 gün oldu ve hala ödemeyi bırakın sorun biletime tek bir kelime cevap bile yazmadılar. Online chat bölümünden 3 gündür yazıyorum. Sara, Carol gibi isimlerle cevap veriyorlar. Gerçekliklerinden bile şüphe etmeye başladım. "8 saat içinde döneceğiz" "15 dakikaya güncellenir" "ödeme departmanımıza bildirdim" gibi cevaplar veriyorlar. Az önce bastım kalayı yine ödeme departmanımıza bildirdik dediler ama hala birşey yok ortada. Hesabı satın alırken iyi anında cevap, geri iade isteyince cevap verme gereğinde bile duymuyorlar. Size tavsiyem M2hosttan kesinlikle uzak durun.
Eğer sorunum ile ilgili gelişme olursa yazacağım.

netkopuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Az önce bir cevap geldi.

"""Account will be canceled and refunded in next 48 hours.
Please feel free to contact us back in case of any further information.
Thank you,
Donna Wright,
Billing Department"""

2 gün daha sabredip göreceğiz bakalım ödeyecekler mi diye. Ben hosting işinde şunu anladım. Eğer bir firma mağdur ediyorsa webmaster forumlarında bu yaptığınızı yazacağım diye tehdit edeceksiniz. Çünkü son görüşmemde öyle yaptım ve 3 gündür cevap yazmayan insanlar kalaydan sonra hemen cevap yazdılar.

netkopuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paramı hala ödemediler. Online chat kısmı artık bana yazı bile yazmıyor. Biletinizi güncelledik diye yazıp yazışmayı hemen bitiriyorlar. Uluslararası bu hosting firmasını nereye şikayet edebilirim bir önerisi olan var mı?

tasarla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
paypal ödemesi yaptıyanız refund yaparak şikayetinizi dile getirin paranızı geri alırsınız.
yurt dışı firmaları şayet firma ise muhtemelen 10 gun içerisinde geri ödeme alırsınız.

tasarla

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
konuyla alakasız spam yapıyorsunuz :eek:lmadı:

sanırımsizde bu işe heves ve merak sardınız lütfen bir webmaster forumunda bu tip komik davranışlar sergilemeyin.

Gececi78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende yaklaşık 45 gündür sitemi bu serverda barındırıyorum. Nerden geldim bu servere hiç aklım gelmiyor. Sunucu o kadar berbat ki nerdeyse hergün reset atıyorlar servere. Site hiti dibe vurdu artık. Hergün Online Chat bölümüne şikayet etmekten bıktım.
Bence de bu M2hosttan uzak durun

netkopuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
online chat kısmında "biletiniz güncellendi" demekten başka birşey yapmıyorlar.
21 dolara satın aldığım paketi yaklaşık 15-20 gün sonra 14 dolar olarak iade ettiler.
tabi iyi bir küfürü yediler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.