İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Maho ağa...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Maho ağa, dağ, bayır gezerken bastığı yere dikkat etmez ve uçurumdan yuvarlanmaya başlar. Çizgi filmlerdeki gibi, uçurumun yarısında bir ağaç parçasına zor tutunur. Kendine gelince var gücü ile seslenir;
- Ula yoharida kisme yoh miiiii?.....
Sadece sesi yankılanmaktadır. Aradan biraz zaman geçer. Bir gayret daha;
- Ula yoharida kimse yoh miiiii?....
Hiç ses soluk yoktur. Epey zaman geçer. Hava kararmaya, tutunduğu dal çatırdamaya başlamıştır. Zaten kolunda da mecal kalmamıştır.Sonbir gayretle ve bağırmaktan kısılmış olan sesi ile:
- Ula, ula yoharida kimse yoh miiii?.....
Derken, nereden geldiği belli olmayan,içinden mi,dışından mı bir ses duyar;
- Ben varım!...
Gözleri parlamış ve azıcık can gelmiştir Maho ağaya;
-! Ula.. sen kimsin?
Ben seni yaratan Allah'ınım.
- Bana bir çare Allahım, ne olur!
Allah;
- Saatlerdir orada sabırla ve isyan etmeden bekledin ey kulum. Bu sab rının mükafatı olarak senin bütün günahlarını affettim. Bırak elini ve gel cennetime! Maho Ağa azıcık düşünür;
- Ula.. başka kimse yoh miiiiiii?...

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ha ha ha :D

Ula Maho ağanın yerinde olsam şimdi gözümü kırpmadan atlardım yahu... Cern projesi dünyanın sonunu getirecek diye ne çok sevinmiştim. Ancak olmadı, planlar tutmadı. Dur bakiimm, ben bi yarın şu Maho Ağa gibi yapayım belki ilahi bir ses gelir...

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ah ah ömür niye bu kadar uzun. insan neden yaşamayı sever...

ben sevmem...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitede bu kadar melankolik oldugunu bilseydik bölüm açardık :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Eğer şu an acı çekmeden öleceğimi bilsem ölmek isterdim. Hayattan çabuk sıkıldım, internette harcıyorum her günümü. Çabuk usandım, eğer Maho Ağanın yerinde olsam o kadar beklemezdim bile belki!

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yamak degılde yasamak guzel sevın dunyayı sevısın kızlarla sarılın dostlarınıza en kotu olayda sag elınızı kaldırın bas hızanıza savurun aman dıyerek:)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
süper ya çok komik :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.