İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mail Gönderme Sistemi Nasıl Kurulur?

se1609

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Aralık 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Selamlar,

Şirketimiz için kurmak istediğimiz web sitesi ile ilgili olarak yardımcı olabilecek kişiler arıyoruz. Şöyle bir projemiz var.

Konu tamamen farklı olmasına rağmen modeli "oto satış sitesi" üzerinden anlatıyorum.

1. AŞAMA: 4 yada 5 aşamalı bir seçim alanı olacak. Örnek olarak (Marka,Model,Yıl,Renk,Motor gibi...) Bu yapılan seçimlere göre veri tabanında bulunan uygun seçenekler görüntülenecek.

2. AŞAMA: Aramayı yapan kişi kendisi ile ilgili bazı özellikleri belirteceği bir seçim alanı. (Eğitim,gelir falan gibi...)

son olarak

3. AŞAMA: "1. aşamada" çıkan seçeneklerden istenilen kadarının seçilip "2. aşamada" belirtilen özellikleri içeren mail gönderilmesi. Ancak burda şöyle bir ihtiyaç bulunuyor. Mail gönder butonuna basıldığında, alıcılar, siteye ait ortak bir mail adresinden gelen mailı görecek ancak cevapladıklarında; cevapların mail gönder butonuna basan kişinin belirttiği mail adresine gidecek şekilde bir sistem kurmak gerekiyor.


Kısaca yemek, tatil siteleri, iş bulma siteleri gibi çalışma mantığına sahip olacak ancak belirtilen şekilde mail gönderme özelliği bulunacak.

Sitede bulunacak diğer kısımlar ve tasarım için bazı fikirlerimiz var. Ayrıca bu şekilde kullanılabilecek örneklerin olduğu siteler varsa sevinirim.

Öncelikle böyle bir işin maliyeti ne olur?

Bu şekilde bir sitenin yazılım ve tasarım ve çalışmasını yapabilecek ve gereken altyapı konusunda yardımcı olabilecek arkadaslarla iletişime geçebiliriz.

Teşekkürler.
 

se1609

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Aralık 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Arkadaşlar çok mu zor bişey istediğimiz? Bunu yapabilecek bir webmaster yok mudur? Belki başka bir yöntemi vardır. Fikri olan kimse yok mu ?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst