İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

maile kayıtlı domainler nasıl bulunur

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba Arkadaşlar domainde kullandıgım maile göre veya başka yöntemle bu maile kayıtlı domainleri nasıl bulurum bu tür bir arama veya sorgulama yapan site varmı.

Yani su maile 22 bilmem kaç domain kayırlıdır ve listesi vss..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu domaintools, whois.sc'de çıkıyor, şu kişinin bilmemne kaç tane domaini vardır diye. Ücretli üyelikle sorgulanıyor orada.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
domaintools bu işi iyi yapıyor gerçekten tabiki ücretli.

ücretsiz olarak ise maalesef böyle bir servis yok.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.domaintools.com/registrant-search/ burdan arama yapabilirsin fakat ücretli bildiğim kadarıylada bedava olan yok
kendi mail adresimi arattım 19 domain var dedi rapor içinde 78$ istedi anlaşılan bulduğu domain sayısına göre fiyat değişiyor

Benimde 45 tane Domain varmiş
Current, 2007-10-04
Current, 2007-10-04 2007-10-18(9) bazıdomainlerde parantez içinde rakamlar var onu anlayamadim

acidmax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
... anlaşılan bulduğu domain sayısına göre fiyat değişiyor

Evet fiyat domain sayısına göre değişiyor. Yabancı forumlarda bu sitenin güvenilir olup olmadığına dair konular görmüştüm. sonuç ; yüzde yüz güvenilir olmadığıydı.

Mack

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
kendi mailinize kayıtlı domainleri bilmiyormusunuz?

amaç nedir burda... yoksa yoksa .....

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendi mailinize kayıtlı domainleri bilmiyormusunuz?

amaç nedir burda... yoksa yoksa .....

amaç elbetde kendi domainlerini bulmak değiL başkasina ait domainleri bulmak ama ücretsiz oLarak sadece adetini soylüyor liste ise ücretli

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bazen kendisinede lazim olur benim suan uzerimde 120 yakin domain var gel gelelim nerelerde hangi domain hangi firmada karisiyor yada domain kendi uzeimde diye ariyorum bakiyorum ki arkadas reglemis vs..

Mack

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bu bilgiyi arkadaşa PM ile bildirin derim,yoksa kendini bilmez mail çalanlar kişilerin domainlerine el atabilirler;) bilmem anlatabildim mi?

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu bilgiyi arkadaşa PM ile bildirin derim,yoksa kendini bilmez mail çalanlar kişilerin domainlerine el atabilirler;) bilmem anlatabildim mi?

zaten mail calma kapasitesine ulasmis adam eger onu bilmiyorsa ona lamer degil lamer oglu lamer denir ki sanirsam biliyorlardir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.