İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale dizinleri "out" Misafir yazarlık "in"

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aslında bu tanıtım makaleleri güzel bir fikir. mantıklı geliyor, kaybedecek birşey yok :alkış: denemeli

eif bu güzel paylaşımlarından ötürü ekstra teşekkürler

bu arada zubar kardeş "siteniz.info" oldukça alakasız bir noktaya isabet etti :D subdomain güzel, ana domain & içerik biraz alakasız olmuş

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
aslında bu tanıtım makaleleri güzel bir fikir. mantıklı geliyor, kaybedecek birşey yok :alkış: denemeli

eif bu güzel paylaşımlarından ötürü ekstra teşekkürler

bu arada zubar kardeş "siteniz.info" oldukça alakasız bir noktaya isabet etti :D subdomain güzel, ana domain & içerik biraz alakasız olmuş

doğru dedin.onları kaldırayım ben yeniden içerik gireyim bari :D

Tanıtım yazısı ekleme adına başarılı olmuş.

Ama tam anlamı ile bahsedilen konu bu değil. Arada çok ince bir çizgi var.

Örneğin; Sen bir teknoloji blogu açıyorsun. Blogunu geliştiriyorsun, kendin yazılar yazıyorsun. Sonra ben gelip senin bloguna yazı yazıyorum. Ama site tanıtımı değil, atıyorum piyasaya yeni çıkan bir ürünü tanıtıyorum. Yazımın içine kendi linkimi ve senin linkini yerleştiriyorum. Senin blogunda yayınlıyorum. Bloguna içerik sağlamış oluyorum, kendime de backlink. Benim blogum da senin sitenle ilişkili (relativ) olduğu için aldığım backlink çok değerli oluyor. Hele bir de pagerank yüksekse paha biçilemez :)

haklısın ben yaptım derken sistemi eklentiyi her kişinin girip yazabileceği sistemi yaptım dedim.yoksa bizimkisi makale sitesi değil.

ahtingir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
misafir blogcu olarak mashable .com gibi siteler gücünü artırmakta ve her iki tarafada yardımcı olmaktadır hem yazana hem yayınlayana...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.