İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale: Seo kullanarak internetten (çok) para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Şimdi size anlatacağım yöntem biraz zahmetli ve zaman isteyen bir iş.Ama yaptıktan sonra ayda binlerce doları rahatlıkla cebe indirebileceksiniz ve kazandığınız miktara siz bile şaşıracaksınız..

İşte sırasıyla yapılacak işlemler:

1-Önce adtech e üye olunur.

2-Sonra aşkmetre ile ilgili bir site yapılır ve seo yaparak aşkmetre kelimesinde googleda ilk sıraya çıkartılır.

3-Yapılan sitenin üstüne altına sağına ve soluna abartılmayacak şekilde adtech in üye başına para verdiği aşkmetre banneri konulur ve ortada kalan alana aşkmetrenin nasıl çalıştığıyla ilgili kısa ve öz bir yazı yazılır.Öyle bir site yapılmalıdır ki siteniz kullanıcıları tarafından başka insanlarada önerilmelidir.O derece bir site yapmalısınız yani..

Gerisini biliyosunuz zaten.Adtech hesabınızda birikecek paranın keyfini süreceksiniz..

Ben örnek olarak aşkmetreyi verdim.Çünkü şu sıralar çok popüler.Ama siz başka şeyleri bu yöntemle kullanarak paraya para demeyebilirsiniz.Yukarıda anlattığım yöntemi zamanım olmadığı ve uğraşamayacağım için ben yapmıyorum.Bu yöntemi yapıp 5-6 ay bekleyin.Çünkü ilk 5-6 ay pek kazancınız olmaz ama siteyi oturtduktan sonra gelen paraya siz bile inanamayacaksınız...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ayda binlerce dolar mı? Hiç sanmam.. Ama yinede teşekkürler.

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ellerine sağlıkta aşkmetre ile ilgili site yapılır dedin de örnek varmı

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ozaman yazının insanları yanlış yönlendirdiğini ve bir geçerliliği olmadığını söyleyebiliriz.

Geçerliliği olmadığını kanıtlayabilirmisin?
Mesela ben örnek olarak aşkmetreyi verdim.
Mesela adamın biri klimalarla ilgili bi site yapmış ve adsense kullanıyor.Şu aralar klima reklamlarıda tık başı iyi verdiğine göre adamda klima aramasında ilk sırada çıktığı için o site üzerinden adsenseden binlerce dolar kazanıyor.
Ben aşkmetreyi örnek olarak verdim size.Yoksa gidin hepiniz birden aşkmetre sitesi açın hepiniz seo yapın 1. sırada çıkın diye bişey demiyorum..

Boş muhabbetler yerine mantığı anlamaya çalışın..

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
gökhanın klasik yazıları işte :) ne yazdığını anlamayanlar teşekkür ediyor. Başlığı görende sitesini seo ile düzenleyip para kazancını arttırır zannediyor. yakında 15k mesaja ulaşırsın hadi hayırlısı :)

Bence sen o kadar çok yazı yazarak imzandaki siteye backlink almaya çalışıyon :).

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Geçerliliği olmadığını kanıtlayabilirmisin?
Mesela ben örnek olarak aşkmetreyi verdim.
Mesela adamın biri klimalarla ilgili bi site yapmış ve adsense kullanıyor.Şu aralar klima reklamlarıda tık başı iyi verdiğine göre adamda klima aramasında ilk sırada çıktığı için o site üzerinden adsenseden binlerce dolar kazanıyor.
Ben aşkmetreyi örnek olarak verdim size.Yoksa gidin hepiniz birden aşkmetre sitesi açın hepiniz seo yapın 1. sırada çıkın diye bişey demiyorum..

Boş muhabbetler yerine mantığı anlamaya çalışın..

evet bende onu diyecektim sen söylemişsin benim yerime "Boş muhabbetler yerine mantığı anlamaya çalışın." .

Millet bende hemen bir makale yazıyorum burda travel sitesi açın hemen ilk sıralara gelin hit çekin o sayede 10000 lerce dolar kazanın:D

Ayrıca ben her önüne gelen arkadaşın binlerce dolar kazanamıyacağını kanıtlarımda sen aksini kanıtlarmısın bilmem

Yukarıda anlattığım yöntemi zamanım olmadığı ve uğraşamayacağım için ben yapmıyorum

demişsin yani sırf vaktin yok binlerce dolar kazanmaya öylemei:D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
gökhanın klasik yazıları işte :) ne yazdığını anlamayanlar teşekkür ediyor. Başlığı görende sitesini seo ile düzenleyip para kazancını arttırır zannediyor. yakında 15k mesaja ulaşırsın hadi hayırlısı :)

Bence sen o kadar çok yazı yazarak imzandaki siteye backlink almaya çalışıyon :).

Benim mesaj rep emeğe saygı gibi abidik kubidik kaygılarım yok.Hatta mesaj sayımla rep sayım -9999 veya daha fazla gösterilirse ben daha memnun olurum.Hatta profilimden direk mesaj sayımla rep puanım çıkarılsın.Benim ... bile takmadığım mevzuları eğer siz takıyosanız o sizin sorununuz.Sanki mesaj sayısı çok olana madalya takılıyormuş gibi takmışsınız bi mesaj sayısına.Benim mesaj sayım 5 olsa sanane 10000000 olsa sanane veya kime ne.Eğer mesaj sayısını çok önemsiyosan frmtr ye falan üye ol.Orda adam konu açıp bi bakın der konuya girince küfür yazdığını görürsün ama amacın mesaj sayını artırmak olduğu için paylaşım için teşekkürler, emeğe saygı yazanların arasına sende katılırsın.Adam sana küfür eder sen yorum olarak çok sağol paylaşım için teşekkürler yazarsın..

Ayrıca benim burda bu saatten sonra çok mesaj yazıyımda imzamdaki linke giren çok olsun diye bir kaygım olmaz.Burdan ziyaretçi gelsede ben günde 2000 ziyaretçi çekiyorum burdan ziyaretçi gelmesede.Ziyaretçisinin %99,99u google aramasından gelen bi sayfa için burda mesaj kaygısı yapacak birisi değilim ben...

Her gördüğün sakallıyı babanmı zannettin diye bi söz var.Bu sözün anlamını iyi öğren bence...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zamanın olupda yapamadığın şeyleri neden başkalarına önerirsin, yapmış gibi, binlerce dolar kazanmış gibi nasıl garantisini verirsin bilmiyorum seni anlamıyorum.
Madem çok dolar binlerce dolar kazanma şansı yüksek, hatta ihtimal, neden yapmıyorsun, zamanını gidip blog sitelerde öldürmekten daha iyidir para kazanmak.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Zamanın olupda yapamadığın şeyleri neden başkalarına önerirsin, yapmış gibi, binlerce dolar kazanmış gibi nasıl garantisini verirsin bilmiyorum seni anlamıyorum.
Madem çok dolar binlerce dolar kazanma şansı yüksek, hatta ihtimal, neden yapmıyorsun, zamanını gidip blog sitelerde öldürmekten daha iyidir para kazanmak.

Ben birilerine yaptım oldu gibi bir tavır sergilemedim."Yapmış gibi" yi nereden buldun?
Önceki mesajımdada yazdığım gibi paradan daha önemli şeyler var.En azından benim için var.Blog konusununda bu konuyla bir ilişkisi yok.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Benim mesaj rep emeğe saygı gibi abidik kubidik kaygılarım yok.Hatta mesaj sayımla rep sayım -9999 veya daha fazla gösterilirse ben daha memnun olurum.Hatta profilimden direk mesaj sayımla rep puanım çıkarılsın.Benim ... bile takmadığım mevzuları eğer siz takıyosanız o sizin sorununuz.Sanki mesaj sayısı çok olana madalya takılıyormuş gibi takmışsınız bi mesaj sayısına.Benim mesaj sayım 5 olsa sanane 10000000 olsa sanane veya kime ne.Eğer mesaj sayısını çok önemsiyosan frmtr ye falan üye ol.Orda adam konu açıp bi bakın der konuya girince küfür yazdığını görürsün ama amacın mesaj sayını artırmak olduğu için paylaşım için teşekkürler, emeğe saygı yazanların arasına sende katılırsın.Adam sana küfür eder sen yorum olarak çok sağol paylaşım için teşekkürler yazarsın..

Ayrıca benim burda bu saatten sonra çok mesaj yazıyımda imzamdaki linke giren çok olsun diye bir kaygım olmaz.Burdan ziyaretçi gelsede ben günde 2000 ziyaretçi çekiyorum burdan ziyaretçi gelmesede.Ziyaretçisinin %99,99u google aramasından gelen bi sayfa için burda mesaj kaygısı yapacak birisi değilim ben...

Her gördüğün sakallıyı babanmı zannettin diye bi söz var.Bu sözün anlamını iyi öğren bence...

Kardeşim yazdığın yazılara dikkat et ben senin anana banala laf atmıyorum.

burası frmtr gibi saçma sapan forumlara benzemediği için moron sınıfının çok çok üst seviyesinde makale yazılır genelde ve benim okuduklarımın çoğu iyi makaleler. Senin yazdığın makaleler bu türün altında kaldığı için tepki çekiyorsun sadece onu anlatmaya çalışıyoruz.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bazı şeyler paradan daha önemlidir.En azından benim için öyle..

Zamanın yok bloglarla uraşıyosun , adam repten bassetmemiş yazının yarısı reple geçiyo ,para kazanmadan kazanabilirsiniz diyosun, paradan daha değerli şeyler var buda konuyla alakalı değil seni tebrik ediyorum:D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Kardeşim yazdığın yazılara dikkat et ben senin anana banala laf atmıyorum.
Anana babana mı?
Ben birine lafmı atıyorum burda???

Her gördüğün sakallıyı babanmı zannettin sözünü diyosan ordaki mecazi anlamı anlayabilecek yaşta olduğunu sanıyorum..

Tövbe tövbe.Benim gibi birisinden ana baba mevzusu bekliyosan beni tanımamışsın demektir.O yüzden boşuna yorum yazma bence ;)

Zamanın yok bloglarla uraşıyosun , adam repten bassetmemiş yazının yarısı reple geçiyo ,para kazanmadan kazanabilirsiniz diyosun, paradan daha değerli şeyler var buda konuyla alakalı değil seni tebrik ediyorum
Blogların neyiyle uğraşıyormuşum?
rep sadece bir örnekti.
bişeyi bilmek için yapmaay gerekmi var?
paradan daha değerli şeylerin olduğu bahsettiğimiz şeylerle bal gibide alakalı.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Anana babana mı?
Ben birine lafmı atıyorum burda???

Her gördüğün sakallıyı babanmı zannettin sözünü diyosan ordaki mecazi anlamı anlayabilecek yaşta olduğunu sanıyorum..

Tövbe tövbe.Benim gibi birisinden ana baba mevzusu bekliyosan beni tanımamışsın demektir.O yüzden boşuna yorum yazma bence ;)

Blogların neyiyle uğraşıyormuşum?
rep sadece bir örnekti.
bişeyi bilmek için yapmaay gerekmi var?
paradan daha değerli şeylerin olduğu bahsettiğimiz şeylerle bal gibide alakalı.

Bloglarla uraşmıyon yani :D
bişeyi bilmek için yapmaya gerek yok evet ama bunu anlatmak için gerek var. Bende biliyorum sohbet sitelerinin nasıl/nekadar para kazandığını ama gelip burda gidin açın alın paraları demiyorum:D

yani he sakallıyı baban zannetme gökan:D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bloglarla uraşmıyon yani :D
bişeyi bilmek için yapmaya gerek yok evet ama bunu anlatmak için gerek var. Bende biliyorum sohbet sitelerinin nasıl/nekadar para kazandığını ama gelip burda gidin açın alın paraları demiyorum:D

yani he sakallıyı baban zannetme gökan:D

Sadece belirli aralıklarla yazı yazıyorum.Yazma sürem ortalama 5-20 dk. sürüyor.O kadarda olsun yani.Nefestemi almayacaz.Ama o dediğimi yapmak için zamanım yok.5-6 ay sonunda sonuç alınabiliyor ancak.

Ben burda sohbet sitesinden falan bahsetmiyorum.İstersen ilk sayfaya dönüp konuyu tekrar oku.

gökan değil Gökhan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.