5 site
5 başlık
5x5 : 25 konu başlığı = 25 makale
Konular :
Aşk
------------------------
- İnternette Aşk
- Arkadaşlık Siteleri
- Arkadaş Arama
- Aşk ve Sevgi
- Arkadaşlık ve Dostluk
Sağlık
----------------------
- Sağlıklı Yaşam
- Sigara
- Doktorlar ve Hastaneler
- Güzellik ve Bakım & Epilasyon
- Kanser
Oyun
---------------------
- Oyunlar
- Popüler Oyunlar
- Oyun Konsolları
- Oyun Dünyası
- Oyun ve Çocuk
Tatil ve Seyahat
--------------------------
- Tatil
- En Güzel Tatil Yerleri
- Yurtiçi ve Yurtdışı Tatil
- Lüks Oteller ve Tatil Köyleri
- Tatil Aşkları
Cinsellik
----------------------------
- Cinsellik
- Kadın ve Cinsellik
- Orgazm
- Cinsel Hastalıklar
- Cinsel Sorunlar
Dilerseniz bir konu seçin veya dilerseniz birden fazla yada tüm konuları..
Şu noktalara dikkat ediniz :
Tamamen özgün yazı istiyorum..Copy-Paste kesinlikle istemiyorum..Anladığım zaten asla iş teslimi kabul etmem..
" serbest makale " olmasını istiyorum..yani çok fazla kasmadan, terimlere yer vermeden, güncel, relax modunda yazılar olmalı. Öyle çokta rehavete kapılıp kahve ağzı yazılar olmamalı elbette.
Örneğin " Tatil" kategorisini seçen bir arkadaş, " Tatil " konu başlığı ile yazacağı makalede " tatil çok güzel birşeydir. her sene tatil yapılması gerekir. sağlığa yararlıdır "şeklinde komik şeyler yazmamalı
Konu başlıkları belli. Mesajım gayet açık. Kalemine güvenen PM atsın..
Bütçe " cep harçlığı niteliğindedir "..Uçuşa geçmeyiniz..Makaleler Kişisel siteler içindir.
Seri yazabilecek arkadaş tercih edilir. Fiyat ve süreyi PM atınız.
( örneğin : Tatil katerosini ben alayım. 5 makale 1 günde yazarım. 10 ytl isterim" ..şeklinde PM atınız..
" Pilotlar Hariç "
anladın sen onu..
NOT : aynı konuların ingilizceside yazılacak ama bu forumdan çıkacağını sanmam. İngilizcesini Hintlilere yazdıracağım yabancı forumlarda. ucuz işçilik yapıyorlar
NOT 2 : Makaleyi alırım, incelerim. Google'da, yahoo da, altavistada " taratırım "..aynı veya benzeri bir satır dahi görürsem o makaleyi almam. aynen geri iade ederim. Zaten kendini belli eder yazı.
5 başlık
5x5 : 25 konu başlığı = 25 makale
Konular :
Aşk
------------------------
- İnternette Aşk
- Arkadaşlık Siteleri
- Arkadaş Arama
- Aşk ve Sevgi
- Arkadaşlık ve Dostluk
Sağlık
----------------------
- Sağlıklı Yaşam
- Sigara
- Doktorlar ve Hastaneler
- Güzellik ve Bakım & Epilasyon
- Kanser
Oyun
---------------------
- Oyunlar
- Popüler Oyunlar
- Oyun Konsolları
- Oyun Dünyası
- Oyun ve Çocuk
Tatil ve Seyahat
--------------------------
- Tatil
- En Güzel Tatil Yerleri
- Yurtiçi ve Yurtdışı Tatil
- Lüks Oteller ve Tatil Köyleri
- Tatil Aşkları
Cinsellik
----------------------------
- Cinsellik
- Kadın ve Cinsellik
- Orgazm
- Cinsel Hastalıklar
- Cinsel Sorunlar
Dilerseniz bir konu seçin veya dilerseniz birden fazla yada tüm konuları..
Şu noktalara dikkat ediniz :
Tamamen özgün yazı istiyorum..Copy-Paste kesinlikle istemiyorum..Anladığım zaten asla iş teslimi kabul etmem..
" serbest makale " olmasını istiyorum..yani çok fazla kasmadan, terimlere yer vermeden, güncel, relax modunda yazılar olmalı. Öyle çokta rehavete kapılıp kahve ağzı yazılar olmamalı elbette.
Örneğin " Tatil" kategorisini seçen bir arkadaş, " Tatil " konu başlığı ile yazacağı makalede " tatil çok güzel birşeydir. her sene tatil yapılması gerekir. sağlığa yararlıdır "şeklinde komik şeyler yazmamalı
Konu başlıkları belli. Mesajım gayet açık. Kalemine güvenen PM atsın..
Bütçe " cep harçlığı niteliğindedir "..Uçuşa geçmeyiniz..Makaleler Kişisel siteler içindir.
Seri yazabilecek arkadaş tercih edilir. Fiyat ve süreyi PM atınız.
( örneğin : Tatil katerosini ben alayım. 5 makale 1 günde yazarım. 10 ytl isterim" ..şeklinde PM atınız..
" Pilotlar Hariç "
NOT : aynı konuların ingilizceside yazılacak ama bu forumdan çıkacağını sanmam. İngilizcesini Hintlilere yazdıracağım yabancı forumlarda. ucuz işçilik yapıyorlar
NOT 2 : Makaleyi alırım, incelerim. Google'da, yahoo da, altavistada " taratırım "..aynı veya benzeri bir satır dahi görürsem o makaleyi almam. aynen geri iade ederim. Zaten kendini belli eder yazı.