yasintekin
Onaylı Üye
Ülkede 10 milyona yakın işsiz var. Bu işsizlerin büyük bölümü de eğitimli gençler. İnternetten para kazanmak belki de en kolay para kazanma yoludur onlar için.
Peki nasıl kazanacaklar parayı?
Tabi ki yazı yazarak, makale yazarak yani. Hikayeler ya da fıkralar da yazabilirsiniz. Yayıncıların ve ajansların istediği şekilde yazarak düzenli bir işteki kadar hatta daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Listeye iyinet.com'u da ekliyorum. Nisan ayından itibaren ticaret yapma özelliği açılacak sanırım. iyinet.com üzerinden de makale yazarak para kazanabileceksiniz.
Peki yazı yazarak para kazanabileceğimiz siteler hangileri?
Tek tek yazıyorum siz tek tek inceleyip üye olabilir, gelecek siparişleri takip edebilirsiniz.
Peki nasıl kazanacaklar parayı?
Tabi ki yazı yazarak, makale yazarak yani. Hikayeler ya da fıkralar da yazabilirsiniz. Yayıncıların ve ajansların istediği şekilde yazarak düzenli bir işteki kadar hatta daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Listeye iyinet.com'u da ekliyorum. Nisan ayından itibaren ticaret yapma özelliği açılacak sanırım. iyinet.com üzerinden de makale yazarak para kazanabileceksiniz.
Peki yazı yazarak para kazanabileceğimiz siteler hangileri?
Tek tek yazıyorum siz tek tek inceleyip üye olabilir, gelecek siparişleri takip edebilirsiniz.
- yazkazan.net
- nasilkolay.com
- makalemarket.com
- iyimakale.com
- makalehizmeti.com
- bionluk.com
- makale.net
- yazdikcakazan.com
- icerik.net
- iyinet.com (yakında)
- sadeceon.com
- yazı yazarak para kazanma