İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale Yazarı Aranıyor!!!!Prensipli KİŞİLERİZ..(Toplu makale yazımı yaptıracaklar direk iletişime geçsin.)

beraemirhan

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Şubat 2016
Mesajlar
18
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar :İletişim= [email protected]

Biz aşağıdaki niteliklere uygun ve kabul edebilecek makale yazarlarını ekibimize katmak istiyoruz.

Bizimle TOPLU MAKALE YAZDIRACAK VE MAKALE YAZARI olmak isteyen kişiler hemen iletişime geçebilir.Toplu makale yazdıracak kişiler ile anlaşma koşullarımız farklıdır ve zaten iletişime geçtikten sonra koşullar sizlere sunulmaktadır.

Bizlerde bu sektörün içinde olduğumuz için yazarlarımızın durumunu iyi anlayabiliyoruz ve yazarlarımıza dostça bir yaklaşımda bulunarak onları sıkmıyoruz.
Sadece Yazarlarımızın bizlere dürüst olmasını bekliyoruz.Yani yazamayacağı veya zorlanacağı konularda makalenin geri iadesini kabul etmekteyiz.
Yaş sınırımız yoktur çünkü iyi bir makale yazımının yaş sınırı ile değil okuma alışkanlığı ile ilgili olduğunu düşünüyoruz.Çünkü okuma alışkınlığı olan kişilerin daha fazla kelime ve farklı düşünce kapasitesine sahip olduğunu biliyoruz.

Yazarlarımızdan günlük yazma kapasitesini öğrenerek ona göre kelime adeti vermekteyiz.Böylece hem rahat olacaksınız hem de yaptığınız işi seveceksiniz.
Günlük isterseniz 200 kelime bile yazabilirsiniz.Biz yazarlarımıza yaptıkları işi sevdirmek için varız.

Makalelerinizin SEO uyumlu olması daha iyi olacaktır.Fakat Seo uyumlu makale yazmayı bilmeyen arkadaşlar içinde onlara gerekli kuralları ve Seo'yu iyi şekilde tanımlayan kitapçığımızı sizlere Word belgesi şeklinde sunuyoruz.
Bu kitapcığımızın içinde ayriyetten iyi bir makale yazmanın yollarını ve imla kurallarını anlatan bir bölümde bulunmaktadır.Biz yazarlarımızın makalelerinde titiz ve düzenli olmasını istiyoruz.

KONULAR:Konular genellikle ekonomi ağırlıklı olmakla beraber bir çok farklı konu imkanı sunmaktayız.Yazarlarımızın daha kolay yazabilecekleri konuları bizlere sunmasını bekliyoruz böylece o konuda bir makale siparişi geldiğinde yazarımıza hemen yönlendirebilmekteyiz.

KELİME ADETLERİ:Kelime adetlerimiz en az 200 kelimeden başlayıp 1000 kelimeye kadar çıkmaktadır.Tabi günde 200 kelimelik 7 yada 8 makale yazabilirsiniz.Bu sizlerin yazma kapasitesine kalmıştır.

ÇALIŞMA Şekli:Çalışma şekillerimiz uzun süreli veya kısa süreli olarak ayrılmamaktadır her türlü zamanda bizimle beraber olabilecek ve bizlere fayda sağlayabilecek yazarlarımızın bizimle iletişime geçmesini bekleriz

TESLİM SÜRESİ:Makalelerde teslim sürelerimiz siparişi veren kişiye bağlıdır fakat yüksek kelime adetlerinde daha uzun sürelerde çalışma yapmaktayız.Eğer sizler daha kısa zamanda makaleyi teslim edersiniz bu sizi bu sektörde daha üst seviyelere taşıyabilmekte ve önemli kılmaktadır.
500 kelime:1 günde
1000 kelime:2 gün veya daha fazla süre verilmektedir.

FİYAT:100 kelimesi 80 Kuruş'tan olmaktadır.Fakat bu fiyat sizin günlük olarak performansınıza göre artış gösterebilmektedir.Yaz günleri daha fazla talep olduğundan fiyatlarımız bu şekildedir fakat kışları bu fiyat yazarların az bulunmasından dolayı 1 lira veya daha üstüne çıkabilmektedir.

ÖDEME:Ödemeler haftalık veya aylık olarak gerçekleştirilmektedir.Tabi günlük veya anında ödeme teslimi isteyen arkadaşlarımıza diğer seçeneklerimizi de sunmaktayız.

İletişim için Mail adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz: [email protected]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst