İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale yazarı aranıyor

fatihto

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
Makale yazarı aranıyor - kapsam değişti , konu : Ataşehir

Ataşehir'in mahallelerinden biri için yaptığım, kendi çapında bilgi ve haber sitesi için Ataşehir hakkında özgün içerik ekleyebilecek, makale yazabilecek arkadaşlar arıyorum.

her bir makale 100-110 kelime arası, makale başına 1,00-1,10 tl civarında 30 makale almak istiyorum.

her bir makale farklı bir başlıkta olmalı, biri ataşehir ve spor, biri ataşehir ve kültür, biri ataşehir ve alışveriş gibi gibi.. 30 farklı başlık bulunması mümkün olmayabilir, mükerrer birkaç makale de olabilir tabii ki..

örnek iletilen makale güzel ise, Ödemeyi referansı olan arkadaşlara paypal için ilk 5, herhangi bir banka hesabı veriyorsanız ilk 10 makale için peşinen vereceğim .. Yine peşinen ödediğim 5-10 makale için de memnun kaldığım taktirde kalan işler için de devam edeceğiz.. tekliflerde bu süreci de peşinen kabul etmenizi rica ediyorum, zira size zararı olan bir konu yok, sadece ilk 5-10 makaleyi beğenmez isem kimseyi kırmadan ayrılmak isterim,bu ihtimali de baştan belirtiyorum, siz de vereceğiniz ilk 5-10 makaleyi peşinen ücreti aldığınız için zarar etmemiş olursunuz..

sevgiler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst