İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale yazarı ihtiyacı

Hasan1903

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Aralık 2012
Mesajlar
31
Reaction score
0
Adam gibi adam sözünün eri olan, bugün şu oldu şu gün şu oldu diye aldığı işi yarım bırakmayan yazarlar aranıyor.. Ücret olarak detaylı bilgi için pm atınız. Ekip olarak ödediğimiz ücretler kesinlikle sıkıntısızdır. Birçok kişinin arkasından eft diye dolaşmak değilde sıkıntısız para kazanmak istiyorsanız acil ulaşın. Günü gününe tek ödeme yapan adresiz birçok kişi ile çalıştık alacağı olan varsa yazsın
 

Ring

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
6
Reaction score
0
Merhabalar,

SEO uyumlu içerik oluşturma alanında iki yıllık tecrübem bulunuyor. Ancak şu anda sabit bir iş yeri ile çalışmak yerine, freelance çalışmak istiyorum. Bu bağlamda, ihtiyacınız olan makalelerin türü, niteliği ve sayısı gibi konular hakkında bilgi verebilir misiniz? İsterseniz referans ya da vereceğiniz konu hakkında örnek makale gönderebilirim.

İyi çalışmalar dilerim.
 

makalecarsisi

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Nisan 2014
Mesajlar
12
Reaction score
0
Hasan Bey merhaba;
12 kişilik, öğretmen ve üniversite mezunu arkadaşlardan oluşan ve seo uyumlu makale nasıl yazılmalıdır iyi bilen bir ekibimiz var. Şuanda 8 tane web ajansıyla sürekli çalışmaktayız ve aylık ortalama 2000 civarında makaleyi bu firmalara sağlamaktayız. Yazım kapasitemizin geriye kalan 1000-1500'lük kısmını da gündelik makale alımlarıyla doldurmaktayız. Gündelik işler yerine sürekli çalışmalar yürüteceğimiz bir çalışma ortaklığı bizim için daha değerlidir.
Sürekli çalışmalarda aylık 200 ila 500 adet arasında makaleyi 100 kelimesi 90 kuruştan; 500 adetten fazla sayıda makaleyi de 80 kuruştan yazmaktayız.
Konu hakkında olumlu veya olumsuz dönüşünüzü bekliyorum. Görüşmek üzere...
İletişim için;
Gmail: [email protected]
Skype: makalecarsisi
 

cyberrxnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Kasım 2013
Mesajlar
68
Reaction score
0
Belirteceğiniz tüm konularda makale yazabilirim.Elimde birçok referans bulunmaktadır. ücretlendirme konusunda bilgi verirmisiniz lütfen.

DAHA ÖNCE YAZDIĞIM MAKALE ÖRNEKLERİ İÇİN VİDEO : http://yadi.sk/d/vYZ_6k68RHbtM
 

ozgurluk

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Şubat 2011
Mesajlar
39
Reaction score
0
Merhabalar oldukça boş zamanım var istediğiniz konuda makale yazabilirim,ücretlendirmeyi siz belirleyin...geri dönüşünüz ile başlayacağımı biliniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst