İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale YazarlığındanYüksek Oranda Para Kazan YENİ Sistem

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Başlıkta da belirttiğim gibi size teklifim makale, içerik oluşturun geliriniz olsun.
Kurduğum sistemin kısaca özelliklerine değineyim.

1. Her gelen içerik girmesine izin verilmeyecek. Ön görüşmeden sonra uygun görülürse içerik girmesine izin verilecek ve yetkilendirilecektir.

2. Her yazar girdiği içeriklerden gelen reklam geliri ayrı olarak yazar adına raporlanacak. Bu sayede tamamen adilane bir şekilde gelir dağılımı yapılacak.

3. İkinci maddede açıkladığıma ek olarak yazarlarımıza birde özel reklamlardan alınan gelirden ekstra prim verilecek.

4. Ödeme konusunda şart şurt olmayacak. Ödemenizi ne zaman isterseniz o zaman yapacağız.

5. Sadece gireceğiniz içeriklerden değil soru-cevap bölümünde soracağınız sorulardan ve forumlarda açtığınız konulardan da ekstra geliriniz olacak. Hemde normal içerik girmiş gibi...

6. Yakında aktifleştirilecek referans sistemi ile yazarlarımız arasında en yüksek üye getirene ekstra bir prim verilecek. Bu prim de her ay sonu birinciye verilecek.

7. Video ders anlatan arkadaşlar için şimdilik cuzi de olsa reklam gelirine ek birde video başı bir ücret verilecektir.

Bu saydıklarım şimdilik başlangıç ve ileride yeni sistemler ve özellikler eklenecektir.

Şu noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. 2012 de girdiğiniz bir içerikten 2020 de ve hatta daha ileriki yıllarda da geliriniz olacak. Bu sebepten ötürü ne kadar özgün içerik girerseniz o kadar kazancınız artacaktır.

Bu sistem de kesinlikle çalışma vardır. Çalışmadan kazanma hevesinde olan arkadaşlar başvuruda bulunmasınlar lütfen. Çalışmaktan kastım günlük belki 15-30 dakika ayırmak.

Son kez söyleyeyim alacağımız yazar sayısında bir limit vardır. Bu limit dolduğunda yazar alımları bitecektir.

Site hakkında biraz bilgi verelim şimdide.
Site 8 aylık dır. Girilen içerikleri çok hızlı bir şekilde arama motorlarında görebilirsiniz.( Girilen içerikler ne kadar özgün olursa o denli tık oranı da artmaktadır.)
Yakın zamanda GOOGLE da ve diğer bazı platformlarda Reklam verilecektir.

Başvuru için http://ankaakademi.com/contact
Kısa sürede cevap verilecektir.

Saygılarımla

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bir örnekle şu konuya açıklık getirmek istiyorum.
Örnegin Ali adında bir yazar var. Bu Ali Cep Telefonlarının Zararları adında bir makale yazdığında yine bizim belirlediğimiz alanlarda yayınlanan reklamların tıklanması + görüntülenmesinden gelen gelir adına raporlanacak. Bu sayede adilane bir şekilde gelir tayini yapılmış oluyor.

Hiçbir sıkıntısı olmadan Ali sadece içerik girerek kendi sitesiymiş gibi bu siteden geliri oluyor.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Yazar alımları devam ediyor.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tek bir makaleden kazanacağımız ücret nedir? yazıda göremedim

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Yazıyı iyi okumadınız sanırım. Burda makale sistemi yok..

2. 3. ve 7 . maddeler gelir kaynağınız olacak.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
hala anlamadım
makalemi yazdım diyelim, oraya birisinin reklam mı vermesini bekleyeceğiz? ve o reklama tıklanmasını? reklamlara tıklanması için tamamen sitenin iyi bir hit alması gerekmiyor mu? sizin hitiniz kaç ki benim makalemdeki reklama tıklansın?
reklam tıklama paneli var mı?

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Her içerikte google reklamı var..
İstatistiklerinizi hesabınızdan inceleyebileceksiniz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
her konuda farklı adsense mi var? adsense reklamlarını google hesabından ayrı ayrı reklam tipi oluşturarak mı alıyorsunuz? ayrıca adsense tıklama istatistiklerimi sitenizin panelinden nasıl görebiliyorum? siteden bazı makaleleri googleladım pek iç açıcı değildi
kararsız kaldım

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Site 8 aylık bir site ve gelişimini yavaş yavaş hızlandırmakta ..
Reklamlar üzerinde de çalışıyoruz. Yakında reklam verilecek.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
bi önceki mesajımda sorduğum soruları cevaplayabilecekmisiniz?

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Neden cevaplayamayayım. Sitenin 8 aylık olduğunu , gelişimi için tüm yapılması gereken işlemlerin yapıldığını , reklamların verildiğini ve 2 gün içinde de google dan onay geldikten sonra google reklamının verildiğini söyleyebilirim.

Hit konusunda hiç bir sıkıntı kalmayacak inşallah.
Ayrıca donanımhaber.com da da yakın bir zamanda reklam verilecek. Bunun için sitede yeterli içerik oluşturulmasını beklemekteyim.

Burada çocuk gibi oyun oynamadığımızı bilmenizi isterim. Gerçekten ciddi bir iş.
Uzun zamandır hayalim olan bir projemdir.
Allah 'ın izniyle de alnımızın akıyla işin hakkını vermeye çalışıyorum.

İşin başında yol arkadaşlığı yapacaklar işin devamında da o denli önemli ve saygı değer insanlar olacaklardır. Tabi işe sonradan dahil olanların yeri o konum itibari ile farklı değerlendirilecektir.
Umarım anlatabilmişimdir.

Çekincelerinizi sıkıntılarınızı sorularınızı sormaktan çekinmeyin.

Günlük 15-20 dk lık bir emek vermeniz bu iş için yeterli olacaktır.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Dün verdiğimiz google reklamı bugün itibari ile onaylanmıştır. Yarın itibari ile de yayınlanmaya başlanacaktır.
Bilginize.

hayalim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle bi sistem neden olmasın ki, bir sitede daha yazı yazıyordum ordan da para kazanıyordum...site halen var ama para vermeyi durdurdu :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Büyük siteler bu sistemi kullanıyorlar. Adsense revenue sharing dediğimiz yöntemle Adsense API kullanımı ile yapılıyor ama bunun için yanlış hatırlamıyorsam 100 bin üzeri sayfa gösterimi olması gerekir. Uğraştırıcı olur ve herkes yapamaz.

Ama bu tarz küçük girişimciler genel olarak her kullanıcıya ayrı alan adı tahsis ederler ve kullanıcının yazılarını farklı kanallarla kontrol altına alırlar. Veya drupal cms gibi sistem kullanımında kolayca farklı profil oluşturup yine bu tarz bir sistemin kullanılması mümkündür.

Büyük ihtimalle gelirler farklı kanallar aracılığıyla takip edilecektir.

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Simdi ne vaat ediyorsam ileride bunun fazlasi verilecektir.

Raporlar ise google tarafindan tutulmakta. Ve kesinlikle super bir sekilde calismakta..

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Google reklamlarımız gösterilmeye başlanmıştır..
Lütfen reklama tıklayıp israf etmeyelim :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
sitede dönen adsense standart adsense'mi

oirmak1975

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Para kazanma işi sadece reklamalrdan olacak yoksa makale başına da para kazanabilecekmiyiz? Video başı cüzi ücret ne kadar?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.