İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale Yazdırılacak.

deathpoint

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
32
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Eğitim sektöründe yabancı üniversite ve dil okulları için makale yazdırmak isitiyoruz.

Makaleler Şu Şekilde olacak.

Makale içerikleri kesinlikle gerçek bilgi içermeli . Verilen üniversite veya dil okulunun sitesinden (genellikle İngilizce) bilgiler toplanarak özgün bir hale getirilip yazılacak. Üniversite veya dil okulu hakkında bilgi içeren bu makaleler sitemizde yayınlanacak. Bu sebeple yanlış bilgi içermemesi gerekiyor.

Makalelerin belirli bir formata uyması lazım. Bu makaleleri yazarken internetden araştırma yapmanız gerekiyor. Kesinlikle özgün olmalı.

Her Makale tek tek kontrol edilecektir.

Format Şu Şekildedir.

Dil okulları için Örnek

1-Okulun konumu:
Örnek Dublin şehir merkezinde bulunan Kaplan International College, Dublin’in en ünlü caddesi Grafton caddesine sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.
2-Okulun şubeleri:
Dublin’in en çok tercih İngilizce dil okullarından olan Kaplan International College’ın dünyanın bir çok yerinde 40’ın üzerindeki merkezde binlerce öğrenciye dil eğitimi vermektedir. İrlanda’da sadece Dublin’de şehir merkezinde her yıl yüzlerce öğrenciye İngilizce öğretmektedir.
3-Programlar:
Okulun programları genel İngilizce programları, Sınav hazırlık programları(IELTS) ve mesleki İngilizce programları şeklinde belirtilsin. Haftalık farklı ders saati yoğunluklarında kurs alternatifleri olduğu belirtilsin.

4-Okulun sosyal aktivitelerinden bahsedilsin, sadece ders değil sosyal aktivitelerle de öğrencinin İngilizcesini geliştirmeyi hedeflediği belirtilsin.

5-Öğrencinin gideceği şehirde okul dışında şehirde yapabileceği şeyler belirtilebilir. Mesela Manchester’da futbol maçına gidebilir,civardaki şehirlere turlara gidebilir vs.


Makale Başına fiyat tekliflerinizi bekliyorum.

Toplamda 400'e yakın makalemiz var.
 

bulent_dogan81

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
148
Reaction score
0
Konum
izmir
merhaba ilanınız hala geçerli mi? konu başlıkları nasıl olucak? detaylı pm atar mısınız?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst