İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makaleleriniz En Hızlı Şekilde Özgünleştirilir

taskiran

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.
Çok uzun süredir seo uyumlu makaleler yazabilmekteyim ve bu konuda oldukça başarılıyım. Benimle çalışmak isteyen arkadaşlar sadece makale yaz ver demekle kalmayıp tüm sitelerini benim sözcüklerime ve yorum kabiliyetime teslim ettiler ve pişman olmadılar. Diyeceğim o dur ki bu işi zevkle yapmaktayım, ancak biraz daha hızlanmak amacı ile kendi geliştirdiğim bazı teknikler ile kopya makalelerinizi çok kısa sürede özgünleştirebiliyorum ve indekslendiğinde ise sadece sizin sitenizde çıkıyor. İngilizce ya da Türkçe farketmez!
Evet arkadaşlar, siz isterseniz bir günde bana kopyalamış olduğunuz 100, isterseniz 200,300 makalenizi verin hepsini sizlere gün içerisinde özgün bir şekilde verebileceğimden emin olun. Ancak kopya makaleler görünür de aynı kalmakla birlikte sadece sizin sitenizde görünecek şekilde teknik bazı yöntemlerle özgünleştirmekteyim.
Makale ücretleri ise şöyledir; her 5 makale için 1 TL olarak üclendirilmektedir. Ancak görünürde bir kaç cümle değişsin istiyorsanız ve daha farklı talepleriniz de olursa ücretlendirme ona göre değişecektir.

msn : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.