İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Manşet Sistemleri wordpress özell..

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Çok güzel olmuş teşekkürler, bende yakin zamanda boyle birsey hazirlamayi dusunuyordum (kendim icin) hazir yapilmis oldugunu gorunce cok sevindim ve şunu kullanmaya karar verdim;

http://www.volkanatabey.com/manset9.rar

Bunun icinde 2 farklı problemle karsilastim,
1. script table_prefix degerini kullanamiyor, ben bu problemi ".$table_prefix." yazan kisimlari wp_ ile degistirerek çözdüm.
2. Script henüz taslak olan konularıda listeliyor, bu nedenle sorguyu değiştirmek gerekiyor. Ben kirmizi kismi ekleyerek sadece yayimlanmis konuları cektirdim.

Kod:
$resim = mysql_query("SELECT * FROM wp_postmeta LEFT OUTER JOIN wp_posts ON wp_postmeta.post_id = wp_posts.id Where wp_postmeta.meta_key='[COLOR="Blue"]Thumbnail[/COLOR]' [COLOR="Red"]and wp_posts.post_status='publish'[/COLOR] ORDER By wp_postmeta.post_id DESC Limit 4");

Mavi ile belirttigim kisim, Özel alanlarda resim URLsi olarak belirttigimiz kisim, ben Thumbnail olarak kullaniyorum, siz farkli bir deger tanimlamis olabilirsiniz.

Ayrica Select * from ile baslayan sorguda yildiz yerine sadece kullanilacak kisimlari secmek daha iyi olurdu topu topu 4 sorgu olsada bunu aliskanlik etmek daha dogru, performans acisindan ilerde sıkıntı yasamazsiniz (problem degilde bu bir oneri)
 

eloman

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
74
Reaction score
0
manşetlerin demo ları yada screen olsa idi süper olurdur ?
 

vatabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaction score
0
daha fazla yorum dha fazla tavsiye lütfen..
 

vatabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaction score
0
iyinet e ne olmuş böyle çok ilgisizleşmiş hiç yorum yapılmıyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst