İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Manyetik Tabanlık-Ayaklarınızdan vucudunuza enerji yükleyin..İNDİRİMLİ

erguly

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2008
Mesajlar
6
Reaction score
0
HTML clipboard
therap1.jpg
theraphomedicstbuyuk.jpg
HOMEDİCS THERA!P
MANYETİK TABANLIK
AYAKLARINIZDAN VUCUDUNUZA ENERJİ YÜKLEYİN
Havale ve EFT ile..15 Tl Kargo size ait
PTT ile Kapıdan Ödeme 20 tl
Hesap Numaraları:Ergül YILMAZ
Garanti Bankası: İBAN NO:TR61 0006 2000 7230 0006 6990 96
EBAY.COM da 14.90 Dolar Özel indirim fiyatı Kaçırmayın...
Thera-P manyetik tabanlıklar ayaklarınıza masaj yaparak vücudunuza enerji verir.
Manyetik yüzeyli masaj Naturopathic alternatif tıp alanının ayrılmaz bir parçasıdır.
Homedics Thera-P manyetik tabanlar masaj yaparak tüm gün boyunca tıbbi yöntem ile ağrıların dindirilmesine yardımcı olur.
Manyetik Tabanlık, manyetik akapunktur özelliği ile, cilt altındaki kan damarları ve sinir uçlarına etki ederek yakın ve uzak bölgelerdeki (boyun, omuz sırt, bel) ağrılarını giderir. Boyun kireçlenmelerinden mütevellit tam ve yarım baş ağrılarını teskin eder, iç organların işleyişini düzenler. Yaraların kapanmasını süratlendirir.
Mıknatısla tedavi Çin ve Japonyada 4000-5000 yıldır başarı ile uygulanmaktadır. . Modern tıp, manyetik alanların insan vücudundaki etkilerini inceleyerek MANYETİK güçlerle tedavi metodları ortaya koymuştu.
Manyetik tabanlıklar işte bu eski Çin tıbbının buluşlarına dayanarak geliştirilmiştir. Ayakların akupunktur ve refleksojen bölgeleri, insanın tüm organları arasındaki koordinasyonu sağlamaktadır. Homedics tabanlıklar, temelinde tedavi edici manyetik baloncuklar olan hijyenik plastikten yapılmıştır. Küçük elastik çıkıntılar ise masaj fonksiyonunu üstlenerek taban ile tabanlık arasında hava katmanı oluşturmaktadırlar. Tabanlık sayesinde vücut bir takım pozitif etkileri hissedebilmektedir. Tabanın biyolojik aktif noktaları, iki türlü manyetik ve fizyolojik masaj etkisi yaratmaktadır. Bu durumda ayak üzerinde daha fazla hava akımı sağlamaktadır. Tüm bu etkiler vücudumuzun zindelik ve sağlık kazanması ile ilgili mucize sırlardır.
Tabanlıkların dünyanın bir çok yerinde insanlar tarafından kullanımı neticesinde aşağıdaki sonuçlara varılmıştır.
1) Soğuk el ve ayaklar ısınmaktadır,
2) Sırttaki radiculitis ağrıları geçmesine yardımcı olur.
3) Tabanlıklar sayesinde organizmanın bağışıklık sistemi güçlenir,
4) Kan damarlarındaki kan dolaşımı normale döner, kan geçişi hızlanır,
5) Hafif topallama durumlarında tabanlığın yarım saat kullanılması sonucunda kullanan şahısların duraklamasız yürüdükleri mesafenin kimi zaman birkaç kat arttığı görülmüştür,
6) Kan dolaşımını önemli bir oranda kötü olan insanlarda tabanlığın kullanılmasından birkaç gün sonra kan dolaşımı normale döner. İlk başta hastalık semptomları güçlenerek tansiyon seviyesi yükselmekte ancak birkaç gün sonrasında istenilen seviyeye ulaşılmaktadır.
7) Deri altına kadar ulaşan mantar hastalıkları güçlü kan dolaşımı sonucunda üst tabakaya çıkmaktadır.
8) Tabanlıklar hızlı kan dolaşımı sağlayarak, akciğer hastalıklarında pozitif sonuçlar sağlamaktadır.
9) Kalp hastalıkları kaybolmakta veya önemli bir derecede azaldığını göstermektedir, kalp krizi sonucunda meydana gelen çatlaklar hızlı bir biçimde kaybolur.
10) Kan şekeri dengesi sağlanır, kan şekerinin yüksek ve değişen olması durumunda başlangıç olarak yüksek ve değişen ölçüleri hissedebilecektir. İlk hafta sonunda da bu değişkenlik azalır. Bu gelişme kan dolaşımının hızlanması ve vücuda pozitif bir etkinin sağlanması sonucunda gerçekleşir

Erkekler ve bayanlar için 2 ayrı modelimiz bulunmaktadır. Sipariş ederken belirtmeyi unutmayın.
theraphomedicstcift.jpg
 

erguly

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2008
Mesajlar
6
Reaction score
0
Tabanlık düz tabanlar için değildir,tamamen manyetiktir(Mıknatıslar vardır ve bunlar ayak altındaki akupuntur noktalarına sinyal göndererek uyarır.Çok kullanışlı ve faydaları olan bir tabanlıktır.Kullanmaya başladığınızda hissedersiniz.Ürün içeriğinde gerekli bilgiler bulunmaktadır.Sağlıcakla kalınız.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst