İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Maradona'ya Benzettiler

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Haziran 2010
Mesajlar
396
Reaction score
0
Atletico Madrid'in sahasında Getafe'yi 2-0 yendiği karşılaşmada Arda Turan, attığı golle İspanyol basınında manşetlere taşındı

Ekli dosyayı görüntüle 4874

Arda'nın 42. dakikada attığı golde topu eliyle düzelttiği yorumları yapılırken, Marca gazetesi "Arda, alternatif bir bayram hazırlıyor" başlığı altında verdiği haberde, Arda'nın attığı gol pozisyona atıfta bulunarak "Atletico, Türk futbolcunun ellerine emanet" yorumunu yaptı. Gazete ayrıca, "Yıldız Arda Turan" nitelemesiyle Türk futbolcuyu maçın en iyi oyuncusu seçti ve Arda için "Mükemmel bir kişisel beceri ve liderlik ile güzel bir gol attı. La Liga'nın en iyi futbolcularından biri olarak ortaya çıkan Arda, bunu dün gösterdi" ifadelerini kullandı.

El Mundo Deportivo gazetesi de maçın futbolcusu seçtiği Arda Turan hakkında, "Türk futbolcunun çerçevelenecek maçı. Messi, Ronaldo, Nazarioo ve Maradona'nın atabileceği türden çok güzel bir gol attı. Sahanın her tarafına kramponlarının kalitesini bıraktı, takımını daha fazla önde oynattı ve az gibi görünse de çaldığı toplarla defansına yardımcı oldu" görüşünü dile getirdi.

El Pais gazetesi ise Kolombiyalı Radamel Falcao'nun gol atamadığı maçta Atletico Madrid'de "Meşaleyi Arda ve Adrian'ın taşıdı" ifadelerini kullandı.

Arda Turan, La Liga'da bu sezonki 3. golünü attı.

Kaynak : DHA
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
[youtube]RfaZxJpMUqQ[/youtube]
golu izlemek isterseniz bir maradona klasiği çalımlı.
 

reymuzik

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2013
Mesajlar
26
Reaction score
0
Biraz daha disiplinli olması gerekiyor bence. Kesinlikle hak ettiği konumlara gelecektir.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
maradonanın çalımı bile telif hakkıyla korunuyor :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst