cep telefonu için en güzel duvar kağıtları konusu aç. üç beş satır yaz indirmek için üye ol yaz .buna benzer yollarla üye artırabilirsin.
İlk defa bir yorumuna katılmıyorum üstadım. Geçen birşey indiricektim 150mb dosya download ettim içinden istediğim şey yerine mp3 şarkılar çıktı :S
Tam bir şoktu valla hem illegal içeriği soktular bilgisayarıma, hemde adam not yazmış metin belgesinde, gerçek download linkini vermiş, içinede herkes kendi işine baksın, gerçek download linki şudur vs. bişeyler yazmış.
Tam anlamıyla delirdim yani hotfileden 1-2 cent kazancam diye adamlar ne kadar alçalmışlar :S
Eğer konu başlığına gelirsek, şöyleki adam openoffice programı için bir forum sitesine girmez, zaten bedava gider kendi orjinal sitesinden download eder. Ama bir microsof office 2007 için marez sitelerine gider. Office porgramları kullanmayan bilgisayar var mı? Basitce böyle olayın özü.
Siteniz Ankara ile ilgili gerçi ama, spartakus: gods of the arena dizisi geçen hafta başladı ve bir dizi izleme sitesinde gördüm 1 haftada tam 250bin kişi izlemiş diziyi. Gerçekten inanılmaz br rakam bence. Yabancı dizlerle ilgili bir bölümde hit getirebilir size. Fragman, oyuncu tanıtımı vs verebilirsiniz.
Saygılar...