ismiyle 5 senedir tanıdığım ve sevdiğim ufuk yani marissoft hosting kendisinde barındırılan siteleri çalıyor. 2-3 ay önce hostuna aldığım bir sitemin db ve scriptini çalarak başka bir domainde aynı siteyi açmıştır. yanında da benim sitemden kendine link vermiştir.
2 gün önce sitemde bazı değişiklikler yaparken sayfamda gördüğüm linklerden durumu anladım maalesef.
bu sevdiğim çocuk msn ve buradan yazdığım öm lara hiç bir yanıt vermemiştir.
kanıt çok önemli değil, gerek de yok herkesin hakemlik yapmasına. durum ortada zaten. kendisi şahsıma konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı, buradan yaparsa okuruz. inkar ederse kanıt da hemen koyarız.
yazık yani, bu kadar zamandır tanıdığın bir insanın böyle şeylere yeltenmesi..
diyecek birşey ben bulamıyorum. ama dünya küçük yeri yurdu belli. elbet bir tatile çıkarız..
2 gün önce sitemde bazı değişiklikler yaparken sayfamda gördüğüm linklerden durumu anladım maalesef.
bu sevdiğim çocuk msn ve buradan yazdığım öm lara hiç bir yanıt vermemiştir.
kanıt çok önemli değil, gerek de yok herkesin hakemlik yapmasına. durum ortada zaten. kendisi şahsıma konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı, buradan yaparsa okuruz. inkar ederse kanıt da hemen koyarız.
yazık yani, bu kadar zamandır tanıdığın bir insanın böyle şeylere yeltenmesi..
diyecek birşey ben bulamıyorum. ama dünya küçük yeri yurdu belli. elbet bir tatile çıkarız..