Bir Sıfır Fazla Yazdınız Sanırım
Facebook Domaini İlk Kurulduğunda 12$ Dı Hatırlatırım
thefacebook.com 12$'dı. facebook.com'a iyi para verdiler
Bir Sıfır Fazla Yazdınız Sanırım
Facebook Domaini İlk Kurulduğunda 12$ Dı Hatırlatırım
Türk halkı için kapitülasyon kelimesinin ne anlam ifade ettiği malumken bu alan adının çok para edeceğini zannetmek vehimdir bence.
Kaldı ki "ü" harfi "u" şeklinde yazılıyor ve alan adının uzunluğuna değinmiyorum bile.
4500 lira ha? İyi para. Marka olabilecek ha? Vay be...
Kusura bakma ama gerçekler acıdır. Uçmuşsun.
İlk Alındığında 12$dı jenerik domain değildi çünkü araştırın lütfen.Şuan değil tabiki
İlk Alındığında 12$dı jenerik domain değildi çünkü araştırın lütfen.Şuan değil tabiki
Genç kardeşlerimize internet dersi no 134:
Facebook ilk açıldığında domain www.thefacebook.com'du. www.facebook.com'a daha sonra geçtiler ki www.facebook.com çok daha önceden alınmış bir domaindi, bu yüzden satın aldılar.
Ben bu domaini adres çubuğuna yazmaya üşenirim. ( amacım satış baltalamak değil, kişisel görüşüm )
Sattığınız domainin telafuzu oldukça zor, + aranma popüleritesi diye birşeyi yok.
Okullarda öğretmenler öğrencilere ödev verirse belki üç beş hit alınabilir.
http://www.google.com.tr/webhp?hl=t...lasyon&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8050d2261de01796
Satmaya çalıştığınız domainin rekabet ortamı yukarıdadır. İnsanları hayallerinden uyandırmak hoşuma gitmiyor, ama gerçekler bunlar.
Artık vazgeçin şu üzerine düşülürse iş yapar laflarından.
Ben armutas.com adresinin üzerine düşsem o da iş yapacaktır.
Atıyorum siz bir haber sitesi yapacaksınız. haberler.com adresi de sizin. Bugün bir site kurdunuz varsayalım. Siz herhangi bir arama motoruna haber yazın bakalım sizin site kaçıncı sayfada çıkacak.
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi kapitülasyon marka olmaya aday bir domaindir. Taklit değildir, tamamen özgündür.
adaptasyon.com'da bende hemde daha jenerik duruyor
bende mi satışa çıkarsam acaba 6000 tl'den
Sattığınız domainin telafuzu oldukça zor, + aranma popüleritesi diye birşeyi yok.
Okullarda öğretmenler öğrencilere ödev verirse belki üç beş hit alınabilir.
http://www.google.com.tr/webhp?hl=t...lasyon&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=8050d2261de01796
Satmaya çalıştığınız domainin rekabet ortamı yukarıdadır. İnsanları hayallerinden uyandırmak hoşuma gitmiyor, ama gerçekler bunlar.
Artık vazgeçin şu üzerine düşülürse iş yapar laflarından.
Ben armutas.com adresinin üzerine düşsem o da iş yapacaktır.