İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Marka Tescili Nasıl Yapabilirim

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
Merhaba arkadaşlar, bi ürünümüz için marka ve logo tescili yaptırmak istiyoruz, herhangi bi aracı kuruluş devreye sokmadan direk sanayi ve ticaret bakanlığından nasıl başvurabilirim internette arama yapayım dedim fakat hep aracı firmalar çıktı başvuru harcı kadar birde bu aracı firmalar ücret talep etmekte. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

selcuk544

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ağustos 2012
Mesajlar
6
Reaction score
0
aracı kurum olmadan çok uğraşırsın.. e-imza satın alman lazım. onu alana kadar aynı masrafı aracı kuruma verirsin hiç uğraşmazsın.. önerebileceğim firmalar ve siteler var. markatescil.com.tr ve markatescili.com.tr olabilir.. bunların bağlı olduğu kararpatent.com da bu işlerde gayet tescrubeli ve hızlılar.. şiddetle tavsiye ederim..
 

bunal

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Eylül 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Ankara
Biz kendi başvurularımız kendimiz yapıyoruz ve bu göründüğü kadar zor bir işlem değil.

Bu noktada önemli olan şey marke ve tescil için başvururken kategorinizi doğru seçmektir. Bu işlemi doğru yapmazsanız siz herşey tamam derken daha sonra başka bir firma aynı tescili farklı bir alanda yaptırabilmesidir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst