Tamam o işlemleri zaten yaptım...
Ödeme aldınızmı daha önce... Banka numarası kısmına şube koduyla birliktemi girices. Nasıl yapıcas yardımcı olabilirmisiniz?
Para çekme işlemi yapan oldumu?Panka numarasını şube koduyla giriyorum kabul etmiyor.Hangi numarayı yazmak gerekiyor.Sadece hesap numarasımı yoksa İBAN mı yazmak gerekiyor oraya.
Hangi saatlerde işlem yapıyorsunuz?Ben mesela çok sistemliyim işlem yaparken veri geleceği zaman kesinlikle işlem yapmıyorum.O nedenle büyük hareketlerden kendimi korumuş oluyorum.Aşağıdaki linkten verilerin geliş zamanlarını takip edebilirsiniz.
http://www.paritem.com/yorum/okanaybar.htm
hımm ben baya acemiyim her saat işlem yaapabiliryorum Şimdilik bi 100 dolar yatırdım öğrendikten sonrada 1000 dolar yatırmayı düşünüyorum ... Yeni bişey daha öğrenmiş oldum veri girişi olurken işlem yapmamak
edit: bunuda öğrendiğim iyi oldu çünkü gün içinde kasıp %100 lük bir getiri sağlıyabiliyorum ama bazı zamanlar beklenmedik bi şekilde ani bir hareket oluyodu ondan kaybediyodum demekki haberler etkilomuş
Sabah genellikle 9 gibi hareket olur.En önemli veriler genellikle 15:30 da gelir.En önemlisi ise ayın son günü 21:00 civarında gelen faiz kararıdır.Bu zaman dilimlerine dikkat edin.Bir anda para kazanmak yerine yavaş yavaş kazanılabiliyor.Ben karı gördüğüm anda alıyorum.Sistemimin dışına çıktığım anda bende zarar ediyorum.Eğer fazla para yatıracaksanız daha öncede yazmıştım burası marketiva olmasın bence.
hangi firmayı önerirsiniz ... Ayrıca daha başka püf noktalarını bizimle paylaşırsanız çok sevinrim yazdıklarınızı aklıma kazıyorum resmen
hesabımı ocak / 2006 da açmıştım marketiva dan. identification ı onaylatmıştım. şu an tekrar aklıma geldi. biraz kurcalayayım dedim. hesabımda live forex de 7.5 $ varmış şu an onlarla biraz oynuyorum. ama bi kaç soru var aklımda. şimdi sadece para yatırdığın hesaba geri çekebiliyoruz. ee ben hiç para yatımadım bunu hiç çekemez miyim ? birde live forex de 7.5$ var birde live funds var. onda da 1$ ım var. live funds ile ne yapıyoruz
birde siz para yatırken hangi yolla yatırdınız ? wire transfer ile mi ?
bu arada biligiler için teşekkürler
hesabımı ocak / 2006 da açmıştım marketiva dan. identification ı onaylatmıştım. şu an tekrar aklıma geldi. biraz kurcalayayım dedim. hesabımda live forex de 7.5 $ varmış şu an onlarla biraz oynuyorum. ama bi kaç soru var aklımda. şimdi sadece para yatırdığın hesaba geri çekebiliyoruz. ee ben hiç para yatımadım bunu hiç çekemez miyim ? birde live forex de 7.5$ var birde live funds var. onda da 1$ ım var. live funds ile ne yapıyoruz
birde siz para yatırken hangi yolla yatırdınız ? wire transfer ile mi ?
bu arada biligiler için teşekkürler