Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece hile incelmesi degilki kuralla ihlalleri gibi yanai aynı boyutta reklam koyma 1 sayfaya gereginden fazla kelime eklem + reklam eklem gibi kurallarıda kontrol ediyorlar..
nerede o günler.. ben sadece fikir yürüttüm 1-2 arkadaşa bana gelen mail tarzında kurallarla ilgili mail gelmişte yanai ufak kurall hatalarını bile uyarıyorlar hiç yapmamaışalrdı demekki diyorum artık inceliyorlar
Normalde uyarı görmedim nadir direk ya direk hesabın duruyordu yada banlanıyordun ama gelen mailde imla hatası yok yanai anlatma tarzı türk birinin yazdıgı belli.. ( sanırım istanbul )
Her ay 23 en geç 24'ünde saat akşam 17:30-17:45 arasında ödeme işleme giriyodu benim, bu ay hala bi hareket yok.. İşallah bi b.kluk çıkmaz bunun sonunda
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5