- Reaction score
- 0
Massive News nedir?
Haber Portalı ihtiyacınızı tamamen karşılaması için tasarlanmış bir haber scriptidir. Kullanımı kolay, güvenli, sürekli geliştirilen ve kolay kullanıma sahip bir yapıdadır. Kullanmak için herhangi bir programlama bilgisine sahip olmanıza gerek yoktur.
Yönetim Paneli:
Diğer scriptlerden farklı olarak tüm sitenize hükmedebileceğiniz, blok sistemi sayesinde portalınıza sadece sürükle bırak yöntemiyle kolayca şekil verebileceğiniz hızlı ve güvenli bir sistemdir.
Eklenti Listesi:
Bu eklentiler sayesinde sitenizin yapısını tamamen kontrol edebilirsiniz.
Çoklu Tema Desteği:
Massive Labs çoklu tema desteğine sahiptir. Yönetim Panelinde tek tıklamayla sitenizin temasını değiştirebilirsiniz. Şimdilik 2 tane olan tema seçeneği zamanla artacak ve kullanımınıza sunulucaktır.
Site Demosu: http://news.massivelabs.net
Panel Demosu: Lütfen Panel Demosu için özel mesaj atınız.
Lisans Ücreti: 250 TL (Tek Domain, Ömür Boyu)
Sadece 10 Adet satılacaktır. Kampanyasız lisans fiyatı 500 TL'dir. Bu fırsatı kaçırmayın.

Haber Portalı ihtiyacınızı tamamen karşılaması için tasarlanmış bir haber scriptidir. Kullanımı kolay, güvenli, sürekli geliştirilen ve kolay kullanıma sahip bir yapıdadır. Kullanmak için herhangi bir programlama bilgisine sahip olmanıza gerek yoktur.
Yönetim Paneli:
Diğer scriptlerden farklı olarak tüm sitenize hükmedebileceğiniz, blok sistemi sayesinde portalınıza sadece sürükle bırak yöntemiyle kolayca şekil verebileceğiniz hızlı ve güvenli bir sistemdir.

Eklenti Listesi:
- Manşet Haberler
- Sol Menü
- Haber İçeriği
- Anketler
- Saat
- Kategori Alanı
- Hava Durumu
- Doviz
- Ufak Haberler
- Arama
- En Çok Okunanlar
- Video Galeri
- Haber Paylaşım
- Saat ve Döviz
- Başlık Göster
- Reklam Alanı
- Manşet Altı
- Haber Yorumu
- Flash Borsa
- Foto Galeri
- Başlık Göster
- Haber Başlığı
Bu eklentiler sayesinde sitenizin yapısını tamamen kontrol edebilirsiniz.

Çoklu Tema Desteği:
Massive Labs çoklu tema desteğine sahiptir. Yönetim Panelinde tek tıklamayla sitenizin temasını değiştirebilirsiniz. Şimdilik 2 tane olan tema seçeneği zamanla artacak ve kullanımınıza sunulucaktır.

Site Demosu: http://news.massivelabs.net
Panel Demosu: Lütfen Panel Demosu için özel mesaj atınız.
Lisans Ücreti: 250 TL (Tek Domain, Ömür Boyu)
Sadece 10 Adet satılacaktır. Kampanyasız lisans fiyatı 500 TL'dir. Bu fırsatı kaçırmayın.