İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MASTER KAZANÇ İNDİR-EĞİTİMLERİ UYGULA-HEMEN KAZANMAYA BAŞLA!

FUSAB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MASTER KAZANÇ İNDİR-EĞİTİMLERİ UYGULA- HEMEN KAZANMAYA BAŞLA!
İnternette birçok kişi para kazanmayı tek başına yapmak ister. Bence mutlaka yardım alınmalı, çünkü para kazanmak hele ki internetten para kazanmak çok ciddi bir iş! Hatta bazen boşa zaman harcıyormuş gibi gelir bize! Bir de haydi canım internetten para kazanılır mı gibi önyargılarla mücadele etme de var işin içinde! Çevremizdeki önyargılardan kurtulduysak Master Kazanç Eğitim Seti sizlere bu konu hakkında bilgi verecek ve sizi en kısa ve en doğru yoldan sonuca ulaştıracak en doğru kaynak! İnternetten para kazanmak istiyorsanız ve profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa ürünü kimin hazırladığına bakmanızda da büyük fayda var.
İnternetten para kazanmak sabırlı olmayı, yaptığı işin farkında olmayı ve başkalarının göremediğini görmeyi gerektirir. Bu nedenle zekâ, başkalarının göremediği hedefi bulup vuran nişancıdır.
Master Kazanç Eğitim Seti içerisinde videolu eğitim bulunması, youtube kullanımı, diğer bir yöntem olan turbo kazanç eğitim seti sizlere hızlı bir kazanç sağlamak için hazırlanmış. İnternetten başta satış ortalığı olmak üzere çok çeşitli para kazanma yöntemlerini incelemek ve bu sayede para kazanmak için Master Kazanç Eğitim Setini mutlaka almanızı samimiyetle tavsiye ediyorum.
DETAYLI İNCELEMEK İÇİN>>> http://goo.gl/VhGa5i

nrdm11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum madem internetten para kazanmayı bu kadar iyi öğretiyor bu kitap, neden o reklamda yazdığı gibi ayda binlerce dolar kazanmayıpta burda forumda kısaltılmış satış ortaklığı linkinle ürün pazarlamaya çalışıyorsun. Eğer satın aldıysan bu kitabı ve öğrettikleri tek şey forumlarda link paylaşmaksa boşuna kimsealmasın. Haa yok, aldın bu seti yaptın siteni seo çalışmanı istediğin gibi pazarla ürünü. Ama bi tane birinci sırada siteniz olmadan allahınızı severseniz burda insanların hayalleriyle oynamayın.

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ülkemizdeki insanlar da bu ön yargı olduktan sonra zaten hayal bile kurmaz... Dünyada insanlar satış ortaklığı yaparak hayatlarını sürdürecek derecede para kazanıyorlar. Biz de hala birbirimizi sorguluyoruz :)

nrdm11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beni yanlış anlamışsınız. Bende halihazırda satış ortaklığı yapıyorum ve her ay düzenli olarakara kazanıyorum. Ancak satış ortaklığını yalnızca forumlarda yada facebookta satış ortaklığı linklerini paylaşarak insanlara kesinlikle para kazanacaksız, ayda 4000 dolar ek geliriniz olsun falan filan diyerek, aslında birçok kişinin hiçde uğraşmayacağı bir ortama çekilmelerini yanlış buluyorum. Bu tip para kazanma kitleri ^^ nin birkaçı gerçekten faydalı. Ama tek başlarına işe yaramaları mümkün değil. Hele hele daha önce bu konuyla hiç ilgisi olmayan birinin çok çalışması lazım ve kendini geliştirmesi lazım. Bu sebeple ilk önce insanlara nasıl bir işe bulaştıklarını anlatıp ondan sonra bazı ürünler önermek çok daha uygun olacaktır. Çünkü iliyorum ki bu ürünleri alan 100 kişiden yalnızca 1-2 'si belki 3 tanesi gerçekten devam edip para kazanıyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5