arkadaslar mavidusler arkadasi ariyorum..uzun zamandir goremiyorum..bir is icin gorusmem lazim..yeni nicklemi takiliyor? veya msn adresi falan varsa gorusuyorsaniz.lutfen aradigimi ona iletirmisiniz?
not: acil
not: acil
Sen biliyorsun mesela ArKi'nin basina gelenleri.xfatihx' Alıntı:demekki benimde ayni hosttu ben taşidim walla
mesajını ben sildim. söylediğin iddialar senin başına gelen değil 3. şahısların başına gelenlerdi. kanıt olmadan yapılan bütün iftiralar silincektir. bu forumun kuralıdır.Tunahan' Alıntı:Benim mesajim neden silindi acep buradan ?
Silen kisi, su sebepten dolayi silindi diye pm atmayi cok mu gordu? Ben tekrar yazayim. Eger silecek olursaniz, lutfen silme sebebini pm atiniz sayin moderatorler.
Zamaninda Mavidusler araciligi ile layeredtech'den server aldik. Mavidusler kendi serverinin parasini odemeyince, bizim serverde kapandi. Ayni panelde oldugundan dolayi. Biz Mavidusler in server parasinida odedik o zamanlar. Sonraki odememizi Mavidusler yapacakti. Fakat kendisi 150 YTL gibi bir paranin ustune yatarak kayiplara karisti. Bizi uzen 150 YTL olmadi hicbir zaman. Fakat sitelerimiz kapali kaldi. Kapali kaldigi surece (4 gun) 2000 $ kadar bir zarar soz konusu. Bunun disinda google'in indexlenen sayfalarimizi silmeside cabasi.
Bilginiz olsun.
Simdi msn'e geliyorum tr.st.tr.st' Alıntı:mesajını ben sildim. söylediğin iddialar senin başına gelen değil 3. şahısların başına gelenlerdi. kanıt olmadan yapılan bütün iftiralar silincektir. bu forumun kuralıdır.
donanım haberde bahsedilen ahmet uslu ile mavilim aynı şahıslar değil. birinin izmit te idi diğeri hatayda.
1 - Günlük kazancım 300 $ + idi. Sende biliyorsun. 4 gün = 1200 $mavidusler' Alıntı:2000 usd kaybettiğini söylüyor, bu rakam tamamen uydurmaca. kaldı ki ben zaten akabinde kaybettiklerinin bir kısmını yine onun yöntemleriyle ona kazandırdım. (o bilir ne olduğunu)
konu hakkında söz konusu şahıs buraya ahkam kesmek yerine mail atabilirdi, gülşehri şu an kullandığım maili bilmiyor ama kendisi biliyor. ben yine de yazayım: ahmetuslu[at]gmail[dot]com