Elimde bulunan mdb veritabanındaki bilgileri, yine elimde bulunan php bir scriptin mysql veritabanına yükleyebilecek bir script yazdıracağım.
Aslında istediğim şey şu :
MDB veritabanının adres tablosunda bulunan bilgileri, mysql veritabanında adres_adres tablosuna aktarabilecek bir şeyler istiyorum.Yani; yazdıracağım script bütün veritabanını çevirmeyecek.Ben hangi tabloyu hangi tabloya yüklemek istersem onu yapacak.
Scripti çalıştırdığımda bana soracak :
*MDB veritabanındaki hangi tabloyu çevirmek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres tablosu
İleriyi tıkladığımda script bana soracak :
*Seçtiğiniz tabloyu mysql veritabanındaki hangi tabloya işlemek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres_adres tablosu..
Seçimleri yaptıktan sonra, script mdb veritabanında bulunan adres tablosundaki verileri, adres_adres tablosuna işleyecek.
Bu tarz bir şey istiyorum kısacası..(Pek kısa olmadı gerçi )
Scripti yazarken kullanacağınız programlama dili farketmez.Win,Lin sunucular mevcuttur elimde.Fakat script belirli bir sınırdan sonra kendinden geçmemeli..Stabil olmalı, hızlı çalışmalı
Böyle bir script yazabilecekler varsa, 1-2 referans, teslim süresi ve ücreti konuya cevap olarak gönderirlerse sevinirim.(Fiyatlandırmayı lütfen piyasayı düşünerek yapalım)
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar..
Not : MDB'den Mysql'e çeviri scripti hakkında alternatif düşünceleriniz varsa onlara da açığım.Mesela, mdb'deki bilgileri şu düzende export edip, php bir scriptle bunları işleyebilirsin vs tarzı..
Aslında istediğim şey şu :
MDB veritabanının adres tablosunda bulunan bilgileri, mysql veritabanında adres_adres tablosuna aktarabilecek bir şeyler istiyorum.Yani; yazdıracağım script bütün veritabanını çevirmeyecek.Ben hangi tabloyu hangi tabloya yüklemek istersem onu yapacak.
Scripti çalıştırdığımda bana soracak :
*MDB veritabanındaki hangi tabloyu çevirmek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres tablosu
İleriyi tıkladığımda script bana soracak :
*Seçtiğiniz tabloyu mysql veritabanındaki hangi tabloya işlemek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres_adres tablosu..
Seçimleri yaptıktan sonra, script mdb veritabanında bulunan adres tablosundaki verileri, adres_adres tablosuna işleyecek.
Bu tarz bir şey istiyorum kısacası..(Pek kısa olmadı gerçi )
Scripti yazarken kullanacağınız programlama dili farketmez.Win,Lin sunucular mevcuttur elimde.Fakat script belirli bir sınırdan sonra kendinden geçmemeli..Stabil olmalı, hızlı çalışmalı
Böyle bir script yazabilecekler varsa, 1-2 referans, teslim süresi ve ücreti konuya cevap olarak gönderirlerse sevinirim.(Fiyatlandırmayı lütfen piyasayı düşünerek yapalım)
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar..
Not : MDB'den Mysql'e çeviri scripti hakkında alternatif düşünceleriniz varsa onlara da açığım.Mesela, mdb'deki bilgileri şu düzende export edip, php bir scriptle bunları işleyebilirsin vs tarzı..