Elimde bulunan mdb veritabanındaki bilgileri, yine elimde bulunan php bir scriptin mysql veritabanına yükleyebilecek bir script yazdıracağım.
Aslında istediğim şey şu :
MDB veritabanının adres tablosunda bulunan bilgileri, mysql veritabanında adres_adres tablosuna aktarabilecek bir şeyler istiyorum.Yani; yazdıracağım script bütün veritabanını çevirmeyecek.Ben hangi tabloyu hangi tabloya yüklemek istersem onu yapacak.
Scripti çalıştırdığımda bana soracak :
*MDB veritabanındaki hangi tabloyu çevirmek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres tablosu
İleriyi tıkladığımda script bana soracak :
*Seçtiğiniz tabloyu mysql veritabanındaki hangi tabloya işlemek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres_adres tablosu..
Seçimleri yaptıktan sonra, script mdb veritabanında bulunan adres tablosundaki verileri, adres_adres tablosuna işleyecek.
Bu tarz bir şey istiyorum kısacası..(Pek kısa olmadı gerçi
)
Scripti yazarken kullanacağınız programlama dili farketmez.Win,Lin sunucular mevcuttur elimde.Fakat script belirli bir sınırdan sonra kendinden geçmemeli..Stabil olmalı, hızlı çalışmalı
Böyle bir script yazabilecekler varsa, 1-2 referans, teslim süresi ve ücreti konuya cevap olarak gönderirlerse sevinirim.(Fiyatlandırmayı lütfen piyasayı düşünerek yapalım)
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar..
Not : MDB'den Mysql'e çeviri scripti hakkında alternatif düşünceleriniz varsa onlara da açığım.Mesela, mdb'deki bilgileri şu düzende export edip, php bir scriptle bunları işleyebilirsin vs tarzı..
Aslında istediğim şey şu :
MDB veritabanının adres tablosunda bulunan bilgileri, mysql veritabanında adres_adres tablosuna aktarabilecek bir şeyler istiyorum.Yani; yazdıracağım script bütün veritabanını çevirmeyecek.Ben hangi tabloyu hangi tabloya yüklemek istersem onu yapacak.
Scripti çalıştırdığımda bana soracak :
*MDB veritabanındaki hangi tabloyu çevirmek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres tablosu
İleriyi tıkladığımda script bana soracak :
*Seçtiğiniz tabloyu mysql veritabanındaki hangi tabloya işlemek istiyorsunuz ?
Ben diyecem :
*adres_adres tablosu..
Seçimleri yaptıktan sonra, script mdb veritabanında bulunan adres tablosundaki verileri, adres_adres tablosuna işleyecek.
Bu tarz bir şey istiyorum kısacası..(Pek kısa olmadı gerçi
Scripti yazarken kullanacağınız programlama dili farketmez.Win,Lin sunucular mevcuttur elimde.Fakat script belirli bir sınırdan sonra kendinden geçmemeli..Stabil olmalı, hızlı çalışmalı
Böyle bir script yazabilecekler varsa, 1-2 referans, teslim süresi ve ücreti konuya cevap olarak gönderirlerse sevinirim.(Fiyatlandırmayı lütfen piyasayı düşünerek yapalım)
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar..
Not : MDB'den Mysql'e çeviri scripti hakkında alternatif düşünceleriniz varsa onlara da açığım.Mesela, mdb'deki bilgileri şu düzende export edip, php bir scriptle bunları işleyebilirsin vs tarzı..