Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün tek özel gün Mekke'nin fethi oluşuyken herkesin aklında yılbaşı var.Nerde kutlasam kime ne hediye alsam telaşı var.Tehlikenin farkında mısınız?
Yılbaşının kutlanması değil,nasıl kutlandığı önemli.Kendi halinde efendi gibi kimseye herhangi bir şekilde zararın dokunmuyorsa hiçbir sakınca yoktur.Sonuçta insanın asıl amacı deşarj olmak,bunu yapmak için herşey bahanedir.Bunun dışında olan herşey insanın kendi içinde hesaplaşması gereken şeylerdir sorgulamak bizlere düşmez.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.