İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Melis ne diyorsun sen kızım ?

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
KerneL32' Alıntı:
5-) Google ve Melis, babamin kizi da degil baska birseyim de degil.

Google'ın cinsiyetinin olmadığını tüm forumca biliyoruz zaten. Ayrıca Melis in senin babanın kızı olup olmamasının bu konu ile ne alakası var ? Sen, senin ülkene böyle bir mail atılmasından gurur duyuyorsan buyur gururun ile yaşa.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
*siber*' Alıntı:
Google'ın cinsiyetinin olmadığını tüm forumca biliyoruz zaten. Ayrıca Melis in senin babanın kızı olup olmamasının bu konu ile ne alakası var ? Sen, senin ülkene böyle bir mail atılmasından gurur duyuyorsan buyur gururun ile yaşa.

Konunun bu sekilde kisisel tartismaya cevrilmesi ne yazikki forumumuzun modasi.
Artik kisilerin kendi fikirlerine saygi duymayi ogrenelim, kimse sizin fikirleriniz ile ayni dusunmek zorunda degil.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
*siber*' Alıntı:

bence google adsense mailleri kayet anlaşılır bicimde gonderiliyor ayrıca bu size gelen mail ingilizce bir mailde olabilirdi az once karnel arkadaşımızda soyledi sedoyu herkes biliyor ingilizce gelen maİLLER anlayan var anlamayan var ingilizceyi oturup halimize sukretmek lazım fazla ilgi gosterildikce tabiri caizce daha iyisini beklememek lazım

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bence *siber* in gundeme getirdigi bu konu kucumsenmemeli ve Google yetkilileri tarafindan icelenmeli.
Turk webmasterlarin da yazdigi ingilazca mailleri hapimiz biliyoruz.
Google artik Turkiye'de bir sube acmis ise Turkiye destek isini de ciddi yapmalidir.
Ornek emailler bence de ironik'tir, aglanacak halimize guluyoruz.
*siber* ince bir espri ile guzel bir noktaya parmak basmis.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@iyinet *siber* 'e karsi veya konusuna karsi soyledigim birsey yok benim. Bana uslup yalnis geldi ve bunu dile getirdim. Google ile ilgili bir konuda baslik acacak olsam ve basligi "naptin bea olm google yakisir mi sana" yapsam hos mu olur ?

Edit :
Uslup yalnis geldi yazmisim. Konusunda ki uslub degil baslikta ki uslub ...

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google robot felan mı yazdı acaba? :)
Otomatik cevap yazma kabiliyetine sahip, random olarak emel, melis diye uyduruk isimlerle bizi idare ediyorlardır belki.
Unutmayalım ki niceliği ne olursa olsun komplo teorileri olmaksızın dünyayı yorumlamak epey zor :)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
KerneL32' Alıntı:
@iyinet *siber* 'e karsi veya konusuna karsi soyledigim birsey yok benim. Bana uslup yalnis geldi ve bunu dile getirdim. Google ile ilgili bir konuda baslik acacak olsam ve basligi "naptin bea olm google yakisir mi sana" yapsam hos mu olur ?

Edit :
Uslup yalnis geldi yazmisim. Konusunda ki uslub degil baslikta ki uslub ...

Hazır üslup, aksan vb. bahsedilirken, "yalnis" değil yanlış olacak :)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Gamend otur ara baska hata da bulursun. Mesela "baska" noktali degil ... oXo 'dan sevgilerle @gamend ...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bence konu gayet guzel, konuyu kilitlemek yerine bazi kullanicilari kilitlemek daha uygun olabilir :(

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Diğer kişilere düzgün yazılmışken sadece bir kişiye hatalı yazılması bir hata olamaz mı? yani aynı kişi diğer kişilere düzgün yazmış gözüküyor, yoksa sonrakileri yardım alarakmı göndermiş. :) Ama Bu kadar ciddi ve büyük bir kuruluşta böyle bir türkçe gerçekten rezalet birşey denilebilir. Hergün Birsürü kişiye türkçe mail gönderen kişiyi türkçesine bakmadan seçmiş olabilirlermi ki?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Olabilirler, bu Turkce ile ben bile daha iyi destek elemani olurdum.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Bir türkçe öğretmeni tutsak webmasterlar arasında para toplayalım. Melis e Türkçeyi öğretelim. Bu Eziyettende kurtuluruz. ne dersiniz :D

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Melis yapmazdı böyle şeyler hep düzgün yazardı ama Melis`in yerine başkası bakıyo sanırım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.