venom' Alıntı:şimdi ben burda fransız kaldım konuyada...tr ye eft ile ödeme yapılıyormu artık
günaydın
venom' Alıntı:şimdi ben burda fransız kaldım konuyada...tr ye eft ile ödeme yapılıyormu artık
KerneL32' Alıntı:5-) Google ve Melis, babamin kizi da degil baska birseyim de degil.
*siber*' Alıntı:Google'ın cinsiyetinin olmadığını tüm forumca biliyoruz zaten. Ayrıca Melis in senin babanın kızı olup olmamasının bu konu ile ne alakası var ? Sen, senin ülkene böyle bir mail atılmasından gurur duyuyorsan buyur gururun ile yaşa.
*siber*' Alıntı:Google'ın cinsiyetinin olmadığını tüm forumca biliyoruz zaten. Ayrıca Melis in senin babanın kızı olup olmamasının bu konu ile ne alakası var ? Sen, senin ülkene böyle bir mail atılmasından gurur duyuyorsan buyur gururun ile yaşa.
KerneL32' Alıntı:@iyinet *siber* 'e karsi veya konusuna karsi soyledigim birsey yok benim. Bana uslup yalnis geldi ve bunu dile getirdim. Google ile ilgili bir konuda baslik acacak olsam ve basligi "naptin bea olm google yakisir mi sana" yapsam hos mu olur ?
Edit :
Uslup yalnis geldi yazmisim. Konusunda ki uslub degil baslikta ki uslub ...
iyinet' Alıntı:Bence konu gayet guzel, konuyu kilitlemek yerine bazi kullanicilari kilitlemek daha uygun olabilir