İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Meloxa - v1.0 | Facebook Asistanınız ( Gelişmiş Arkadaş ve Abone Kasma - Post Gönderm

Melo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
meloxa.jpg

Meloxa - v1.0
İlerleyen Günlerde ,Yepyeni Özellikleriyle Versiyon Güncellemesi Yapılacaktır.

Meloxa programı ne işe yarar?

Program bilgisayarınızı yormadan kendi belirlediğiniz ve seçtiğiniz sayfalardaki durumları otomotik olarak beğenir.Ve Yine kendi seçtiğiniz sayfalara otomotik olarak post gönderir. Bu sayede Arkadaş ve Abone Kasabilir. Daha sonra buradan hesabınızı sayfaya çevirebilirsiniz.

Programın Özellikleri

- Belirlediğiniz zaman aralıklarında sınırsız sayıda sayfaları gezer ve gönderileri beğenir(Sayfa yüklenmesi bitmeden beğeni yapmaz.Buda beğeni kaçırmayı önler)

- Belirlediğiniz zaman aralıklarında sınırsız sayıda sayfa duvarına yazı gönderir(Sayfa Yüklenmesi bitmeden yazı göndermez.Buda yazı göndermelerde sorun yaşamamanız içindir)

- Kendi beğeni listenizi programdan oluşturabilirsiniz. ( İstediğiniz kadar Sayfa ekleyebilirsiniz.)

- Beğeni listenizi seçebilirsiniz

- Yorum kısmında beğeni listenizi seçerseniz m.facebook.com a otomotik olarak çevirir(Buda sizi uğraştırmaz)

- Oto güncelleme(v.1.1 de aktif olacaktır)

- Oto program rest attırma(Ram sorunu yaşayanlar için gelişmiş bir özelliktir)

- Ram Düşürücü(Aşırı ram kullanımı olduğu zaman ram kullanımının bir anda düştüğünü göreceksiniz)

- Tüm Arkadaşlık İsteklerini, Önermelerini vs. tek tuşla değerlendirebilirsiniz

- Tek tuşla yüzlerce kişiye abone olabilirsiniz

- Gelişmiş ayarlar seçeneği(v1.1 de daha gelişmiş olarak karşınıza gelecektir.)

Programın Fiyatı : 30TL [Ömür Boyu Kullanım- Tüm Güncellemeler Dahil]

Ödeme Seçenekleri : İş Bankası - Paypal ( Sitemizden otomotik olarak ödeme yapabilirsiniz.) - Mobil Ödeme ( Yakında )

Ödeme Bilgileri : Meloxa Ödeme Bilgileri

Meloxa Satın Al : Sipariş vermek için tıklayınız.

İndirme Linki : Meloxa - v1.0 İndir

Destek Sistemi : 7 /24 Ticket Sistemi

Web: www.meloxa.com

Msn : [email protected] / [email protected]

Programı satın almak istiyorum , ne yapmam gerekli ?

1 - Sitemize Üye olunuz.

2 - Siparişinizi veriniz. ( Talep ettiğiniz Kullanıcı Adı ve şifreyi belirledikten sonra)

3- Belirtilen banka hesabına ödemeyi yapınız. ( Paypal ödemeleri otomotik olarak onaylanmakta ve hesabınız açılmaktadır. )

4 - Ödeme yaparken açıklama bölümünde mutlaka ödeme numaranızı(Sipariş ekranında sistemin size özel belirlediği numara) belirtiniz.
(Bu işlem onay sürecinin daha hızlı gerçekleşmesini sağlar.)

Sistemimizde bulunan yetkili arkadaşlarımız 15 dakika ara ile ödemeleri kontrol eder, ödeme gönderildikten sonra 5 dakika içerisinde siparişiniz aktif edilir ve hesabınız oluşturulur.

Not : Kullanıcı panelinizi kullanarak Meloxa hesap şifrenizi kendiniz otomotik olarak değiştirme yetkiniz bulunmaktadır.

Programdan Görüntüler

tanitim.jpg

tanitim2.jpg

tanitim3.jpg

tanitim4.jpg

tanitim5.jpg

Programın Videosu Yakında Eklenecektir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5