İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Memleketimden manzaralar..

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sefaköy belediyesi kullanılsın diye yaptırmış ;)
sırat köprüsünü yapmaya çalışmışlar sanki. insan cennete ulaşır burayı geçerken :)
dsc00343up8.jpg

STI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok böyle bir müsriflik ilk çıkışta biraz eğim verse bir tarafları düşecek sanki :)

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
müsriflik ile ne alakası var, o gördüğünüz üst geçit tamamen engelliler için yapılmışa benziyor. rahat çıkmaları içinde fazla eğim vermemişler. dikkatli bakarsanız merdiven değil...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
antalyada da vardı böle bişi

köprüye bi çıkıon

Allaaaahhh :D

çarşı pazar gezion köprüde :D

inene kadar akşam oluyor .boşuna geçmiş oluyorsun.bu sefer tekrar geri geçiyorsun :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
müsriflik ile ne alakası var, o gördüğünüz üst geçit tamamen engelliler için yapılmışa benziyor. rahat çıkmaları içinde fazla eğim vermemişler. dikkatli bakarsanız merdiven değil...

bu olmalı evet. böyle düşünmemiştim. ama bunun yolu yine de bu olmaması lazım.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
eğer bu olay 1,2 sene içerisinde yapılmışsa tamamen müsriflik, engelliler için yapılacak olan asansörün maliyeti daha az , kullanımı pratik ve estetik olurdu.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Evet merdiven göremedim sanırım engelliler için yapılmış

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bencede engelli ler için düşünülmüş bişey zaten sağlam insan kolay kolay burayı kullanmaz :)

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
melih gökçek de yaptı buna benzer.. meşrutiyetin oraya..kimse kullanmıyor. merdivende 10 adım çıkacağına hemen trafikten karşıya geçiyorsun:)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ona bakarsanız, izmit vilayet üstgeçitinde yaşlı ve engelliler için asansör var. fakat ne hikmetse gayet sağlıklı insanlarında kullandığını görüyorum. insanda biraz ar duygusu olmalı...........

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
ona bakarsanız, izmit vilayet üstgeçitinde yaşlı ve engelliler için asansör var. fakat ne hikmetse gayet sağlıklı insanlarında kullandığını görüyorum. insanda biraz ar duygusu olmalı...........

Onu bırak park yerlerinde engelli (aslında engelli demeye de utanıyorum acaip engeller aşıyor insanlar) vatandaşların yerlerine park ediyorlar bakıyorsun adamın aracı normal kelli felli araba ama adama bak beyin engelli...

ErsaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşında dediği gibi engelliler için bile yapılsa asansörlü üst geçitler var o şekil bir köprü daha iyi olurdu. Bu köprü tamamiyle yanındaki binanın önünü kapatması için yapılmış.
Engelliler için yapıldığı belirtiliyordur ve bu nedenle de müdahale edilemiyordur.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Diğer bir düşüncem de, bu üst geçit karşıdan karşıya yük geçirmek için yapılmış gibi gözüküyor (mevki hakkında bilgimiz olsaydı farklı sebeplerde türetirdik sanırım)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
engelliler için diyosunuzda onun yerine yaya çeçiti yapıp bide basınca kırmızı ışık yanan lambalardan koysalar gine daha az masrafa giriyor.Her halikarda saçma bişey olmuş (ayrıca engellilerin o yolu kolay kolay çıkabileceğini hiç sanmıyorum)

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer bu olay 1,2 sene içerisinde yapılmışsa tamamen müsriflik, engelliler için yapılacak olan asansörün maliyeti daha az , kullanımı pratik ve estetik olurdu.

1 2 senemi hergün okula giderken buradan geciorum son 2 3 ay içinde yapıldı :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.