İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MerakMail sunucusundan anlayan varmı?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Windows 8x sürümü kurulu. Herşey güzel işliyor ayaları yaptım ancak bir yerde tıkandım kafam basmadı hiç...
Status kısmında Message Queue adında bir seçenek var. Orada bazı maillerin beklediğini görüyorum, bunun sebebi nedir bilen var mı?
Antispam, antivirüs falan hepsi açık sunucuda acaba bir nevi flood korumasımı yapıyor spama düşmeyelim diye ???
Fikir vermeyin, biliyorsanız söyleyin, yoksa benimde fikirlerim var :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Adrese ulasmayan hemen silinmezler br sure sonra tekrar gonderilmeyi denenirler. Bunun icin tanimlanmis bir sure vardir bu sure boyunca mail gitmesi gereken adresin sunucusunu belirli zaman araliklari ile yoklar.. Gordugun yer bu tip maillerin bulundugu yerdir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ben sunucuyu yeni kurdum test içinde yahoo ya gönderiyordum...acaba dedim arka arkaya gönderince böle bişimi yapıyo...
fakat beklememe rağmen yaklaşık 3 saat geçti mail gitmedi...bende sunucuya girip ordan send yaptım bir müddet sonra gitti :)
Hayır korkum diğer maillerdede böyle olmasıydı ama şimdi içim rahatladı. Cevap için teşekkürler Loi ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.